Okudum canım sanada çok teşekkürler buarada. Allah'ım kabul etsin dualarını dileklerini . Bian önce olur inşallah canım.
Sanada okudum buujuu Allah kabul etsin. Duaların dileklerin kabul olur inşallah.
senin için okudum Allah kabul etsin inşallah..
melidia senin içinde okudum çünkü bende bankacı olmak için uğraşıyorum 2 yıldır emek veriyorumikimiz içinde allahım kabul etsin inşallah
Okudum tüm dileklerin için Allah'ım kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun canım. ben de sana okudum, Allah tez zamanda yuvanı kurmayı nasip etsin, sevginizi daim etsin
Okudum canım çok teşekkürler. Allah tüm dileklerini tüm dualarını kabul etsin inşallah.
bende sana okudum allah dualarını dileklerini kabul etsin .
bende size okudum
senin için okudum buujuu. Allah dileğini gerçekleştirir inşallah.
buju, senin için okudum. Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlı cumalar bu arada...bende senin için okudum canım
Benim için mi okudun sinciv? Allah razı olsun. Ben de sana okudum. Allah muradını versin hayırlısıyla... AMİN!Tam cuma ezanı okunurken okudum.Hayırlara vesile olsun inş:))
Tam cuma ezanı okunurken okudum.Hayırlara vesile olsun inş:))
Benim için mi okudun sinciv? Allah razı olsun. Ben de sana okudum. Allah muradını versin hayırlısıyla... AMİN!
​ben de senin için okudum.sinciv çok kısmetli çıktı ikimiz de ona okuduk. senin için de okudum arkadaşım
​ben de senin için okudum.
bende sana okudum canım hayırlı cumalar
yine okudum sana, hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?