barışmanız için okudum.
buujuu çok teşekkür ederim senin içinde okudum. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur çok kötüyüm çok üzülüyorum
ben de okudum senin için canım, Allah yardımcın olsun
melidia senin ne derdin var? ne için niyet ederek okuyayım?
ben de erkek arkadaşımla yeniden bir araya gelip evlenmek istiyorum canım, Allah senden razı olsun. esmaül hüsna da okumak çok iyi bildiğim kadarıyla, her niyet için ayrı esma var
inşallah sizde barışırsınız. ben şimdi senin içinde okudum bir tane. bende çok barışmak istiyorum o kadar çok üzülüyorumki anlatamambizim okumamız gereken hangisi?
sabırla dua et canım, ya vedud ismi çok önemli , çekebildiğin kadar onu çek, evlenmek için de ya fettah esması , sanırım 489 kez di
şuan geçtim evlilikten fln sadece barışmak istiyorum. çok teşekkür ederim.
rica ederim canım benim, sabırla ısrarla iste Allahtan, en hayırlı şekilde barışın inşallah
tüm eğitim hayatım hariç yaklaşık iki yılımı verdiğim katiplik sınavı için inşallah güzel bir performans gösterebilir emeklerimin karşılığını alabilir ve atanırım ... :26::26::26:
tüm eğitim hayatım hariç yaklaşık iki yılımı verdiğim katiplik sınavı için inşallah güzel bir performans gösterebilir emeklerimin karşılığını alabilir ve atanırım ... :26::26::26:
senin için fatiha okudum canım, Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah
Okudum tüm dileklerin için Allah'ım kabul etsin inşallah.
bende size okudum
Bende sizin için okudum. Allah dualarınızı kabul etsin.
melidia senin içinde okudum çünkü bende bankacı olmak için uğraşıyorum 2 yıldır emek veriyorumikimiz içinde allahım kabul etsin inşallah
melidia senin içinde okudum çünkü bende bankacı olmak için uğraşıyorum 2 yıldır emek veriyorumikimiz içinde allahım kabul etsin inşallah
bende size okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?