senin için okudum canım
Okudum sana canım ALLAH kabul etsin. Nolur bana okuyun çok ihtiyacım var. Sevdiğim beni bırakmasın hep sevsin nolur kızlar yalvarırım öyle çaresizim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin için okudum canım
Okudum sana canım ALLAH kabul etsin. Nolur bana okuyun çok ihtiyacım var. Sevdiğim beni bırakmasın hep sevsin nolur kızlar yalvarırım öyle çaresizim ki
devran_26, okudum ve ismini anarak dua ettim sana, Allah gönlüne göre versin.Senin icin okudum canim gönlünden ne gecirdiysen Rabbim kabul eder insaallah
devran_26, okudum ve ismini anarak dua ettim sana, Allah gönlüne göre versin.
ben de şimdi senin için okudum arkadaşım, Allah kabul etsin
biz ayrıldık dualarınıza çok ihtiyacım var. onu çok seviyorum. nolur dua edin benim için kızlar...
Senin için okudum Buuju... Her şey gönlünce olsun.barışmanız için okudum.
Senin için okudum Buuju... Her şey gönlünce olsun.
gulumsun senın ıcın okudum duların kabul olsun
senin için dua ettim karamelli kek, Allah muradını versin hayırlısıyla. AMİN.Dileklerin duaların için okudum, Allah kabul etsin canım..
senin için dua ettim karamelli kek, Allah muradını versin hayırlısıyla. AMİN.
canım ya ben hep sana denk geliyorum :)
ben de senin için okudum , Allah kabul etsin
senin için okudum ALLAH kabul etsinBende okudum dilekleriniz icin:)
senın ıcın okudum bujuuu
Melidia, Allah gönlüne göre versin. Okudum senin için.ben de senin için okudum canım
Melidia, Allah gönlüne göre versin. Okudum senin için.