- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Karbeyaz06 okudum canım Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı olanı nasip etsin.Hep mutlu ol inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ağzına sağlık allah seninde dualarını kabul etsinKarbeyaz06 okudum canım Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı olanı nasip etsin.Hep mutlu ol inşallah
Sizin için okudum. Gönlünüzde ki dileklerini tez zamanda ve hayırlı şekilde gerçekleşir inşOkudum Allah dualarinizi kabul etsin
Ağzınıza sağlık bende sizin için okuyorum sizinde duanız kabul olur insallahSizin için okudum. Gönlünüzde ki dileklerini tez zamanda ve hayırlı şekilde gerçekleşir inş
Ağzınıza sağlık bende sizin için okuyorum sizinde duanız kabul olur insallah
Okudum canım, allah kabul etsin.Namaria okudum allah dualarınızı kabul etsin.
Ağzınıza sağlık bende sizin dualarınızın kabulü için okuyorum allah kabul etsin.Okudum canım, allah kabul etsin.
Ağzınıza sağlık bende sizin dualarınızın kabulü için okuyorum allah kabul etsin.
Sizin için okudum.Sizin için okudum inşallah Allah'ım tez vakitte gönlünüzden geçenleri gerçekleştirsin.
Sizin için okudum.
Sizin için okudum allah kabul etsinSizin için okudum rabbim kabul etsin :))
Sizin için okudum allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin gönlünüzden geçenleri hayirlisiyla nasip etsin inşallah.
Bende sizin için okudum Allah gönlünüze göre versinBende size okudum rabbim hayırlısıyla kabul etsin :)