- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Bende hepiniz için elimden geldiğince okudum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.
Sizin için dua ettim Allahu Teala ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hepiniz için elimden geldiğince okudum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.
Sizin için dua ettim Allahu Teala ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah
N NickimTam13Harf bende sizin için dua ettim, rabbim ne sıkıntınız varsa, ne dileğiniz varsa
gönlünüze göre versin inşallah amin :)
7 fatiha okudum, Rabbim dualarinizi hayırla şekilde tez vakitte yaşamayı nasip etsin inşaAllah.Amin Amin Amin
Allah razı olsun. Allahım sizlere de ferahlık nasip etsin
Ben de sizin okudum Allah kabul etsinevTik Tum dua ısteyen kardeslerimizin sen dualarını hayırlısıyla kabul eyle Allah'ım
Arkadaşlar ben de dua istiyorum bebeğim icin 31 haftalik hamileyim bebeğiminbeyninde su toplama varmış dua istiyorum hepinizden Rabbim şifa versin bebeğim iyileşsin
Rabbim acil şifalar versin saglıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah Rabbim dualarınızı kabul etsin
Amin canım hepimizin duaları hayırlısıyla nasip olsun inşallah .senin için 1000 ya Fettah ,1 ihlas ,1 fatiha okudum .Okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızı
Okudum..Rabbim dualarımızı kabul etsin..Allah dualarınızı kabul etsin okudum
Okudum..Rabbim dualarımızı kabul etsin..
7 tane okudum sıze, Allah kabul etsin.Size okudum. Allah kabul etsin.
7 tane okudum sıze, Allah kabul etsin.
Okudum allah kabul etsin ins10 tane size okudum . :)
Okudum allah kabul etsin ins