- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Gönlünüzdeki dileğinize kavuşmanız niyetiyle okudum sizin için.Okudum sizin için
7 tane okudum sixin için. Allah bütün dileklerinizi kabuk eder inşallahGönlünüzdeki dileğinize kavuşmanız niyetiyle okudum sizin için.
Sizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.7 tane okudum sixin için. Allah bütün dileklerinizi kabuk eder inşallah
Bende sizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.Sizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.
Bende sizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul eder inşallahSizin için okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bende size okudum rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah :)sizin için okudum Rabbim kabul eder inşallah
bende size okudum rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah :)
Sizin icin 7 Fatiha okudum.Allah hayirlisini versin.Sizin icin 1 fatiha 3 ihlas 1 insirah 1 ayetel kursi okudum.Rabbim en hayirli ve kolay sekilde nasip etsin isteginizi
Sizin için okudum. Gönlünüzdeki dilekleriniz kabul olsun inşSizin icin 7 Fatiha okudum.Allah hayirlisini versin.
SiziSeviyorumDemismiydim Okudum. Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılarak nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?