Allah gönlünde olanı hakkında Hayır eylesin kardeşim...Allah tez zamanda yüreğini ferahlığa çıkarsın
3 Fatiha 1 Ayetel Kürsi okudum.. Rabbim dularına kabul etsin..
3 Fatiha 1 Ayetel Kürsi okudum.. Rabbim dularına kabul etsin..
Benim ve ailemin dualarının kabulü ile ve işyerinde huzur ve kolaylık için dua edebilir misiniiz.. Allah razı olsun..
amin canım hepimize inşallah
3 Fatiha bir de Ayetel kürsi okudum arkadaşlar. Rabbim razı olsun size de çok teşekkür ederim. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Sizin icin okudum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah dualarinizi3 ayetel kürsi 3 fatiha okudum hepimizin duaları kabul olur inşallah
Ben hayirli bir es ve islerimin yokuna girmesi icin dua istiyorum i sallah
bende sizin için okudum allah dualarımızı kabul etsin
1 Fatiha 3 İhlas 3 Ayete'l Kürsi okudum Rabbim gönlünüzdeki duaları kabul eylesin.niniz gerçek olsuBen de birinden telefon bekliyorum onun için dua istiyorum kızlar :)
rudecute, hayırlısıyla beklediğiniz telefon gelir ve mutlu olursunuz dilerim.. Okudum sizin için...
Hayırlısıyla huzurlu olacağım ve artık mesleğim olacak, son olacak işi bulmak istiyorum...
Senin ve bebegin icin okudum.Ben de okudum ins
Senin ve bebegin icin okudum.
Rabbim gonlumdeki uzuntumu unutturacak mutluluklar versin bana
bak sabahın beşi sana dua ediyorum arkadaşım inşallah Allah senin gönlünü huzura mutluluğa çıkarsın tez zamanda...Allah un izini ile dualarımız kabul olur...Senin için 1 Fatiha 3 İhlas 3 Ayete'l Kürsi 7 Felak 7 Nas okudum. Rabbim inşallah feraha çıkartır seni.
Benim duam da mutsuz eden her şeyden kurtulup, mutlu huzurlu bir yaşama kavuşmak. Çok ihtiyacım var mutluluğa kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin.
Allah razı olsun mü'min kardeşim Allah seninde gönlündekini hakkında hayırlı eylesin3 Fatiha bir de Ayetel kürsi okudum arkadaşlar. Rabbim razı olsun size de çok teşekkür ederim. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Okudum insbak sabahın beşi sana dua ediyorum arkadaşım inşallah Allah senin gönlünü huzura mutluluğa çıkarsın tez zamanda...Allah un izini ile dualarımız kabul olur...
laboom en altta siz vardınız ben de size okudum gönlünüzden geçen olsun diye.Okudum ins
kızlar ben de sevdiğim adama kavuşmak istiyorummlaboom en altta siz vardınız ben de size okudum gönlünüzden geçen olsun diye.
Ben de sizin için okudum, rabbim gönlünüzdekini hayırlara çevirip size nasip etsin inşaallah.Okudum insallah kabul olur
Cok tesekkur ederim insallah Rabbim kabul eder.Ben de sizin için okudum, rabbim gönlünüzdekini hayırlara çevirip size nasip etsin inşaallah.
Sağlıklı sıhhatli br bebecik istiyorum ben, oğlumun yerine. Rabbim kardeşiyle güldürsün yüzümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?