Ära sira oluyor ama Iyiyim sukur allah razi olsun, ,,, senin icin 3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 1 inşirah okudum rabbim hayirlisiyla dualarini kabul etsin insallah, ,,,,amin
Allah razi olsun canimAyyy çok tatlısınn canım mazeretliyim ama senin için 100 tane Ya Şâfi okudum. Rabbim kabul etsin.
Senin icin okudum canimMerhaba Arkadaşlar benim hayırlı bereketli evlat sahibi olabilmem için samimiyetle üç ihlas bir fatiha okurmusunuz şimdiden teşekkürler
Okudum senin için dua ettim Allah kabul etsin inşaallahSenin icin okudum canim
Allah hayırlı evlat sahibini olmanı tez zamnda nasip etsin.üç ihlas,bir fatiha,bir ayetel kürsi okudum.Allahım kabul etsin.AminSukasidesi32 ve ebruli-- her ne hayırlı muradıniz varsa rabbim tez vakitte versin sizin için üç ihlas bir fatiha okudum
Altaki üye Maddi manevi daha fazla yorulmadan hayırlı bir evlat sahibi olmam için üç ihlas bir fatiha okursa memnun olur dua ederim.
Canım senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum ne dileğin hacet in var ise hayırlısıyla kabul olsun insallah.3 ihlas 1 fatiha 1 inşirah okudum Rabbim kabul etsin inşaallah hayırlı sağlıklı bebeklerin olur
Benim içimdeki duamın hayırlısıyla kabul olması için dua edermisiniz ? Allah razı olsun
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah kendi katinda nesiller nasip etsin, ,,,,,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,aminCanım senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum ne dileğin hacet in var ise hayırlısıyla kabul olsun insallah.
Bende rabbimden hayırlı sağlıklı kendi katından nesiller diliyorum kabul olur bir gün insallah
Rabbim duanizi kabul eylesin . Icimdeki duami ettim amin diip fatiha nizi beklerim Allah razi olsun
Allahım gönlünüze göre versin inşallah bir fatiha okudum
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?