Petek amcan için okudum mekanı cennet olsun inşallah
niyetim eşimde sperm bulunması ve hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olmak
ikramaya, ben de sizin için okudum. Rabbim kabul buyursun. Amin.rabbim hayırlı evladını biran önce sağlıklaa kucağına almanı nasip etsin inşaallah canımm hayırlı geceler..Eki Görüntüle 649221
tek nefeste okunan fatiha kabul olurmuş inşALLAH bende bu düşünceyle tek nefeste okudum RABBİM kabul etsin.ikramaya, ben de sizin için okudum. Rabbim kabul buyursun. Amin.
madem bir nefeste okumaktır önemli olan, bir nefeste okudum ve baban için dua ettim MUTELLA, Rabbim şifasını versin. AMİN!Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum. Bizim için de dua eder misiniz?
ben şimdi senin için TEK NEFESTE okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin.benide atlamasaydınız eyidi:)RABBİM şifa versin .dualarımız kabul olur inşALLAH
ben şimdi senin için TEK NEFESTE okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin.
eşim işsiz memur olmak için başvurdu minik bir kızımız var.işinin olması için dua edermisiniz
Sizin için okudum. Rabbim gönlünüze göre versin.Bende senin için okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin...
yine sana denk geldi duam cnm sana okudum.Sizin için okudum. Rabbim gönlünüze göre versin.
Rabbim...
Gönlümden Geçeni Bilen Sensin. "OL" de oluversin.. ♥
yine sana denk geldi duam cnm sana okudum.
okudum canım ne dileğin varsa gerçekleştirir Rabbim inşAllah :))
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ben de okudum.Allah kabul etsin.
yuva kurmanız için okudum ALLAH kabul etsinNE dileğin ne isteğin varsa Allah hayırlısıyla gerçekleştirsin. Allah kabul etsin inşallah. Aminn.
Sevdiğim,aklımdaki,gönlümdeki insanla hayırlısıyla bian önce yuva kurmam için okursanız çok sevinirim teşekkürler bende burdayım artık.
yuva kurmanız için okudum ALLAH kabul etsin
​Ben de sizin okudum. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...senin için okudum canım Allah ne muradın ne isteğin varsa hayırlısıyla olsun
​Ben de sizin okudum. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
gülümsün Allah hayırlısıyla dualarını kabul etsin inşallah,amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?