- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
Pembediyet için 3 er tane ihlas felak naz ayetel kursu okudum. Rabbim muradini hayırlı bir şekilde nasip etsin.gönlüne gore versin.
Tüp bebek tedavisindeyim. Haftaya dondurulmuş embriyo transferim olacak bu kez bebegime kavuşmak için,embriyonun tutması için dua istiyorum
Whiterose00 senin icin bir fatiha 3 ihlas bir de kenzul ars duasini okuyup dua ettim. Kenzul ars cok faziletli bir dua. Allah insallah gonlune gore verecek ben inaniyorum :)))
okudum cnmm ..3 fatiha auresi okudum. Rabbim niyetini hayirlarla nasip etsin. Ben de niyetim icin icten dua istiyorum tsk ederim
niyetin için fatiha inşirah ayetel kursi felak nas okudum Rabbim kabul buyurur insallah.okudum cnmm ..nıyetım ıcınnn dua ıstıyorummm kızlar lutfen
Allah gönlüne göre mutluluklarla dileklerini versin :)) 3 fatiha okudum Allahım kabul etsin.Bir fatiha ayetel kursi ihlas felak nas okudum Allah gonlunuze gore versin
Alttaki uyee Allah gonlume gore versin beni mutlu etsin diye dua eder misin :)))
allah razı olsun canım benımmm okudumm ben ayetel ve bıldıgım tum dualarıniyetin için fatiha inşirah ayetel kursi felak nas okudum Rabbim kabul buyurur insallah.
Alttaki arkadaşım evimizde sağlık huzur için ve borcumuzu odeyebilmemiz için dua eder misin Allah razi olsun
Canım senin için felak nas 3 fatiha 3 ihlas ayetul kursu okudum. İnş haline ulaşırsın.Allah gönlüne göre mutluluklarla dileklerini versin :)) 3 fatiha okudum Allahım kabul etsin.
ben de hayalimin gerçek olması için çok içten bir dua istiyorum (işimle alakalı) :) tşk ederiiim şimdiden :)
3 er tane ayetel kursu,felak ,nas,fatifa okudum.Rabbim şifa versin.seni ve bebeğini korusun.Canım senin için felak nas 3 fatiha 3 ihlas ayetul kursu okudum. İnş haline ulaşırsın.
Alttaki arkadaşım cok hastayım her yerim agriyor halsizLigim ve siddetli oksurugum var.bebeğimin zarar gormemesi ve hemen iyilesmem için dua eder misin.
tabi cnm senin hayırlı duaların için 1 fatiha 3 ihlas okudumSenin icin 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kursi felak nas okuyup salavat getirdim. Allah gonlune gore versinnn :)))
Alttaki uyee cok aci cekiyorum. Allah sevdigime hayirlisiyla kavusmayi bana nasip etsin diye dua eder misin
3 fatiha suresi okudum dilerim saglikla mutlulukla bebisi kucaginiza alip buyutursunuz mutlu yillariniz olur.tabi cnm senin hayırlı duaların için 1 fatiha 3 ihlas okudum
benim duam evladımı sağlıkla huzurla mutlulukla ve de kolaylıkla kucağıma almak nasip olsun
Rabbim dualarını kabul buyursun cnm Ayetel kursi fatiha inşirah felak nas okudum senin icin.3 fatiha suresi okudum dilerim saglikla mutlulukla bebisi kucaginiza alip buyutursunuz mutlu yillariniz olur.
Bende dualarimin kabulu icin dua istiyorum :) tsk ettim simdiden
Fatiha ve Ayetel kursi okudum senin ve ailen için. İnşallah en kısa sürede borçlarınızı ödersiniz. Alttaki arkadaşım sağlıklı, hayırlı bir evladım olması için bana dua eder misin?Rabbim dualarını kabul buyursun cnm Ayetel kursi fatiha inşirah felak nas okudum senin icin.
Alttaki arkadaşım evimizde sağlık huzur için ve borcumuzu odeyebilmemiz için dua eder misin Allah razı olsun
Fatiha ve Ayetel kursi okudum senin ve ailen için. İnşallah en kısa sürede borçlarınızı ödersiniz. Alttaki arkadaşım sağlıklı, hayırlı bir evladım olması için bana dua eder misin?
rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.senin icin 3 ihlas bi fatiha ve ayetel kursi okudum.allah kabul etsin.Fatiha ve ayetel kursi okudum senin icin :))
İnsallah herkesin dualari kabul olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?