- 3 Nisan 2014
- 615
- 290
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üsttekiuüye ve topikteki herkes için birazdan yaşınookuyacağı.Allah ımdua larinizi kabul etsin.DDualarımı kabul etsin.Kalbimdeki Dileğim duam ve ayriyeten Kanser hastasıolan annemin sşubat ayındakikkontrolü içiniyi cçıkması içindua eeder misiniz Allah rızasıiiçinarkadaslar
Allahu teala gönlündeki duanı kabul etsin ve hayırlı kılsın. İç sıkıntını da gidersin. 7 Ayetel Kürsi okudum. Allah cc kabul etsin. Amin amin amin.
3 fatiha suresi okudum. inşallah mutlu hayırlı sağlıklı bir evliliği olur Allahın izniyle.hastayım dua okuyamadım. ama rehhan kardeşimin gönlünde kalbinden ne dua geçiyorsa rabbim kabul etsin..
benim duam erkek kardeşimin birderdi var. ALLAH rızası için ona dua istiyorum.. üzülmesin artık güçlü olsun.. karşına sevebileceğini biri çıksın.mutlu mesut bir evlilik yapsın
3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz? ????3 fatiha suresi okudum. inşallah mutlu hayırlı sağlıklı bir evliliği olur Allahın izniyle.
okudum senın ıcın3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz? ????
3ihlas 1fatiha okudum.okudum senın ıcın
benimde hayırlı bır sekılde devlete atanmam bıan once bu evden kurtulmam ve sıkıntılarımın giderilmesi için okurmusunuz..
3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah rabbim feraha ulastirsin insallah, ,, amin,,,, benim duamada amin dermisiniz? Duam gonlumdekinin hayirlisiyla olmasi insallah3ihlas 1fatiha okudum.
Umarım gonlunuzden gecenler olur en kısa zamanda
Bende feraha ulasmak
Sıkıntılardan kurtulmak icin dua istiyorum.
Amin.3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah rabbim feraha ulastirsin insallah, ,, amin,,,, benim duamada amin dermisiniz? Duam gonlumdekinin hayirlisiyla olmasi insallah
3 fatiha suresi ,1 inşirah suresi okudum inşallah kardeşin için tüm koşulları iyileşsin.hastayım dua okuyamadım. ama telli kardeşimin gönlünde kalbinden ne dua geçiyorsa rabbim kabul etsin..
benim duam erkek kardeşimin birderdi var. ALLAH rızası için ona dua istiyorum.. üzülmesin artık güçlü olsun.. karşına sevebileceğini biri çıksın.mutlu mesut bir evlilik yapsın canı çok yanıyor. o yandıkça biz yazıyoruz
3 fatiha suresi ,1 inşirah suresi okudum inşallah kardeşin için tüm koşulları iyileşsin.
Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul buyurur inşallah ne derdin ne uzuntun varsa tez zamanda çözülmesi için inşirah fatiha felak nas Ayetel kursi okudum.AminTubis2014 rumuzlu kullanıcının dünya ve ahirette güzellikler bulması ve dualarının kabulü için 7 Ayetel Kürsi okudum. Rabbim Allah c.c kabul etsin.
Benim de dualarımın kabulü, isteklerimin verilmesi ve sıkıntımın hayırlı, kolay bir şekilde tez vakitte giderilmesi için şu mübarek gecede dua eder misiniz?
Allah cc razı olsun.
Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul buyurur inşallah ne derdin ne uzuntun varsa tez zamanda çözülmesi için inşirah fatiha felak nas Ayetel kursi okudum.Amin
alttaki arkadaşım evimizde sağlık huzur için ve borcumuzu odeyebilmemiz için hayirli kapilar acilmasi için dua eder misin Allah razi olsun
7 fatiha suresi okudum Rabbim yardımcınız olsun,kolaylıklar versin.Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul buyurur inşallah ne derdin ne uzuntun varsa tez zamanda çözülmesi için inşirah fatiha felak nas Ayetel kursi okudum.Amin
alttaki arkadaşım evimizde sağlık huzur için ve borcumuzu odeyebilmemiz için hayirli kapilar acilmasi için dua eder misin Allah razi olsun