okudum Allah kabul etsinozgecan19, okudum dua ettim.. Allah'ım hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.
Korkularımın yersiz çıkmasını, manevi güç ve işimde başarılı, daim olmayı diliyorum.
okudum Allah kabul etsin
hayırlı bir evlat sahibi olmak için dua istiyorum
rabbim gunundekiî her neyse hayırlısıyla nasip etsin buğun adet günüm olmak istemiyorum hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum çok istiyorum lütfen benim için dua edinOkudum dua ettim.. Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat bağışlasın size...
Dileğimi diledim.. Dua ederseniz sevinirim...
Canım kardeşim canu gönülden Allahu tealadan sana hayırlısıyla hayırlı bir evlat vermesini dilerim. 3 İhlad ve 1 Fatiha okudum. Rabbim kabul buyursun, nasip etsin.
Benim dileğim için de Amin deyip dua eder misiniz?
okudum Allah her zaman her konuda yardimcin olsun insallah, korkularinda kurtulursun, rabbim huzur versin guc versinO_Simdi_Depresyonda, okudum dua ettim...
Bir olay yaşadım ve çok kötü hissediyorum, manevi huzura kavuşmayı korkumun bitmesini diliyorum...
okudum Allah kabul etsinOkudum ve dua ettim kardeşim. Allah tez vakitte hayırlı bir eş ve iş nasip etsin, daimi mutlu kılsın.
Benim dileğim için de Amin der dua eder misiniz...
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.okudum Allah kabul etsin
hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak için dua istiyorum
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.
benim duam içimde...
Alttaki arkadaşım bana dua eder misin?
rabbim çok kıs bir sürede sana annelik duygusunu tattirsın inşALLAH.Fatihanı okudum Rabbim her ne muradın varsa versin, Her daim Rabbim Yar ve Yardımcın olsun,
alttaki arkadaşım duam hayırlı sağlıklı şekilde tez günde bebek sahibi olmak şimdiden Allah razı olsun
okudum arkadaşım. Rabbim, haklarımız da hayırlısını nasip etsin...rabbim çok kıs bir sürede sana annelik duygusunu tattirsın inşALLAH.
benimde duam
kız kardeşimin atanması. rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
okudum arkadaşım. Rabbim, haklarımız da hayırlısını nasip etsin...
Duanı ettim, Allah kabul etsin :)senin için ailen için sevdiklerin için ne hayırlısı ise rabbim sana onu nasip etsin. kalbinden ve dilinden düşen duaların kabul olması olur inşALLAH..
benimde duam, kardeşim atanması. yüce rabbim emeklerinin karşılığını bırakmasın
Okudum ve dua ettim. Allahu teala bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun.
Benim dileğim için de Amin der dua eder misin...
Okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin...Okudum dua ettim hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Alttaki arkadaşım içimdeki duaya amin dermişim
Dua edermisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?