- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.Okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin...
benim duam içimde...
Alttaki arkadaşım bana dua eder misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.Okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin...
Okudum dua ettim. Rabbim tez zamanda istediğin dileğini en güzel şekilde gerçekleştirsin inşallah.
Alttaki arkadaşım benim için dua eder misin ?
Rabbim tez zamanda hasretini dindirir inşallahRabbim cumaların hürmetine ne sıkıntı adına bir şey bırakmasın sende, gönlünü genişletsin her daim Yar ve Yardımcın olsun Yaradan gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin.
altta ki arkadaşım benim de istediğim hayırlı sağlıklı evlat bana dua edermisin.
Rabbim tez zamanda yuvanızı çocuk müjdesiyle taçlandırsın inşallah..Rabbim tez zamanda hasretini dindirir inşallah
bende hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak için dua istiyorum
Rabimm tez zamanda hayirlisiyla isini actirir insaĺlah...Rabbim tez zamanda yuvanızı çocuk müjdesiyle taçlandırsın inşallah..
Kardeşimin îşi için dua istiyorum hayırlısıyla açmak nasip olsun..
Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebek versin...Amin...Rabimm tez zamanda hayirlisiyla isini actirir insaĺlah...
Alttaki arkadasim hayir ve saglikli bi evlat istiyorum dua edermisin...
Bende simdi senin icin okudum canim. Rabbim duani tez vakitte hayirlisiyla kabul eder insallah.Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebek versin...Amin...
seninde gönlünde ne duan varsa Rabbim kabul eder inşallahBende simdi senin icin okudum canim. Rabbim duani tez vakitte hayirlisiyla kabul eder insallah.
Okudum canim. Rabbim hayirli bir es sonra hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah.Okudum cnm allah kabul etsin.
Benim isteğim hayirli birevlilik ve bebek bu yılcinde
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.Okudum canim. Rabbim hayirli bir es sonra hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah.
Benim duam hayirli ve saglikli evlat istiyorum. Alttaki arkadasim dua edermisin
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.
benim duam içimde...
Alttaki arkadaşım bana dua eder misin?
okudum ve dua ettim Vind icin, rabbim dualarini kabul etsin insallah
Ben hayirli bir es ve is icin dua ediyorum. Insallah en kisa zamanda ikiside olur hayirlisiyla
okudum. insallah gonlunden gecenden daha mutlu bir evlilik ve daha guzel bir is sahibi olursun.
benim de ayin 18 inde sinavim var, hayirlisiyla onu gecip ise girmeyi istiyorum . sonrasinda da yuvamizi senlendirecek yavrular Allahin izniyle.