3 ihlas 1 fatiha okudum senin için Rabbim kabul eder inşallahrabbim tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip etsin. ezan okuyor rabbim bunun hatrına en kısa zamanda sağlıklı bebek kucağına almanı nasip etsin.
1 fatiha 3 ihlas okudum.
bende sınava girdim. o sınav benim için hayırlı ise inşALLaH yerleşmek nasip olur
3 ihlas 1 fatiha okudum senin için Rabbim kabul eder inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğimin olması için dua istiyorum
3 İhlas 1 Fatiha okudum, Rabbim bebeğine tez günde kavuştursun, evin bebek sesiyle şenlensin, hep huzurlu mutlu olun inşallah.
benimde dileğim hayırlı sağlıklı analı babalı büyüyecek evlat sahibi olmak bende bunun için dua istiyorum, Allah razı olsun hepinizden.
Senin için dua ettim Allah sana hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşaallah
İçimin hayırlısıyla ferahlaması için dua eder misin alttaki arkadaşım ?
dua ettim Allah ım kabul eylesin..1 fatiha 3 ihlas okudum. rabbim tez vakitte içiniz huzura çıkarsın..
bende sınava girdim. o sınav benim için hayırlı ise inşALLaH yerleşmek nasip olur
Turkuaz arkadaşım senin için de dua ettim Allah kabul eylesin..Senin için dua ettim Allah sana hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşaallah
İçimin hayırlısıyla ferahlaması için dua eder misin alttaki arkadaşım ?
Okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.Turkuaz arkadaşım senin için de dua ettim Allah kabul eylesin..
Alttaki arkadaşım bir an evvel hayırlı güzel bir işe girmem için dua eder misin?
İnşallah duan gönlünce hayırlı şekilde kabul olur tatlım:) dua ettim Rabbim nasip etsin dilerim...Okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.
Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Duama amin der misin? Duamın hayırlısıyla bir an önce gerçekleşmesi için sen de dua eder misin?
okudum ve Dua ettim canim, insallah en kisa zamanda guzel sevecegin basarili olacagin bol kazancli bir ise girersin
Bende hayirli guzel basarili olabilecegim bir is ve hayirli mutlu bir yuva kurmak icin dua istiyorum
okudum arkadaşım. Hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip et Rabbim.Dua ettim senin için Allah dualarını hayırlısıyla yaşatsın inşaallah
Alttaki arkadaşım benim içimdeki duaya sende amin dermisin
Ben de senin için dua ettim Allah ım kabul eylesin arkadaşım...okudum arkadaşım. Hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip et Rabbim.
Arkadaşım nedense sendeki hüznü buradan hissediyorum sanki senin için de dua ettim Allah ım kabul eylesinDua ettim senin için Allah dualarını hayırlısıyla yaşatsın inşaallah
Alttaki arkadaşım benim içimdeki duaya sende amin dermisin
Okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.Arkadaşım nedense sendeki hüznü buradan hissediyorum sanki senin için de dua ettim Allah ım kabul eylesin
Alttaki arkadaşım hayırlı güzel bir işe bir an evvel girmem için bana dua eder msin??
Okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.Dua ettim arkadaşım Allah ım kabul eylesin :)
Alttaki arkadaşım hayırlı güzel bir işe bir an evvel girmem için bana dua eder msin??
okudum arkadaşım. Allah'ım hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin. Amin...Okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.
Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Duama amin der misin? Duamın hayırlısıyla bir an önce gerçekleşmesi için sen de dua eder misin?
okudum arkadaşım. Allah'ım hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?