Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinizin dileklerinin en güzel sekilde gerceklesmesi icin bende bi fatiha okudum Rabbim kabul etsin :)sevimli cnmmmm tummmm dileklerinnn hayallerin umutlarin gercek olsunnn mutluluk seninle olsunnnn :))))
tumm dileklerininnn kabulu icinnnn 1 fatiha yaninada ayetel kursini yolluyorummm
meleklerin yaninda olsunnn
muckss
Ben fatihamı okudum rabbim bütün hayırlı isteklerinizi kabul etsn benim de bir isteğim var rabbim biliyo inş ol der oluverir Duayla
Bende senin için ettim hayırlısı ise isteğin gerçek olur inşallah.
Önce dualarla mucizeler konusunu açıp bana burayı hatırlatan arkadaş için, sonra MissPoine senin için ve dileği olan herkes için üç Fatiha okudum. İnşallah herkesin duası, dileği kabul olur.
Benim de okulum için dua edebilir misiniz? İnşallah mezun olduğum günleri görebilirim.
Önce dualarla mucizeler konusunu açıp bana burayı hatırlatan arkadaş için, sonra MissPoine senin için ve dileği olan herkes için üç Fatiha okudum. İnşallah herkesin duası, dileği kabul olur.
Benim de okulum için dua edebilir misiniz? İnşallah mezun olduğum günleri görebilirim.
Rabbim okulunu bitirmeyi nasip etsin hayırlı kapılar açsın dileği olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.
Ben de Fatiha ve Ayetel Kürsi okudum.
Nişanlım askerde çok zorlanıyorum ruh gibiyim onun iyi olması için dua ediyorum,benim için de dua eder misiniz?
Rabbim okulunu bitirmeyi nasip etsin hayırlı kapılar açsın dileği olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.
Ben de Fatiha ve Ayetel Kürsi okudum.
Nişanlım askerde çok zorlanıyorum ruh gibiyim onun iyi olması için dua ediyorum,benim için de dua eder misiniz?
Canım benim Allah razı olsun bende dua ettim senin için, bu konuyu bilmiyordum senin açtığın konu sayesinde öğrendim sabah namazında ayrıca dua edeceğim senin için. İnşallah kabul olur.
Senin için dua ettim canım, inşallah nişanlın çok rahat eder, hem sayılı gün çabuk geçer üzme kendini
Canım, Allah razı olsun senden... İnşallah hepimizin duası kabul olur, kimin ne sıkıntısı varsa bir an önce feraha çıkar.
Bende senin için ettim hayırlısı ise isteğin gerçek olur inşallah.
Okudum canım. Allah hayırlı bereketli bir kapı acar sana ınsallah.Bende fatiha okudum.
Hepimizin duaları kabul olur inşallah.
Benim içinde dua edin ne olur tez zamanda hayırlısıyla iş bulabileyim.
Okudum canım. Allah hayırlı bereketli bir kapı acar sana ınsallah.
Alttakı arkadasım babamın beklediği bir para var yarın alması gerekıyor cok lazım su an o kadar gerekıyor kı yarın alabılse cok cok ıyı olur. Ne olur dua edın.
Canim senin icin dua ettim, insallah baban ihtiyaci olan meblagyi alir ve feraha kavusursunuz. Allah yardimciniz olsun, tüm síkíntilarinizi gidersin insallah. Hersey gönlünce olsun :)
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin
Bende senin için dua ettim. Ne isteğin varsa hayırlısıyla gelsin inşallah.
Bu topiği açana konu sahibi ne güzel şeye vesile olmuş böyle. Rabbim onun yüzünü de güldürsün inşallah.
okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...Amin, Allah razi olsun canim.
piolin Böyle güzel birseye vesile oldugun icin Allah sendende razi olsun, tüm dualarinin kabul olmasi dilegiyle
Gonlunden gecen duanin kabulü icin okudum arkadasim.okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
alttaki arkadaşım benim dileğim içimde, duama amin der misin?
Gonlunden gecen duanin kabulü icin okudum arkadasim.
Alttaki arkadasim, hayirli iş nasip olmasi icin Fatiha okur musun