- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
okudum dua ettim
ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Okudum canim Allah kabul etsin tez zamanda kurtulursun inşallah sikintilarindan.
Maddi sikintilarimdan kurtulmam için dua eder misin ?
Dua ettim canim..Rabbim en kisa zamanda hayirli bir eş huzurlu ve mutlu bir yuva versin...Okudum canim. Insallah saglikli sihhatli bir bebegin olur. Anne babasina hayirli bir evlat olur. Insallah mutlu basarili bir hayati olur.
Benim bu aralar duam hep es icin. Hayirli beni seven benimde sevdigim gonlumdeki gibi bir es istyorum
okudum dua ettimOkudum dua ettim canim, Hayirlisiyla gerceklesir insallah gonlundeki dilegin. Rabbim onu senin icin hayirli kilar insallah.
Psikolojik rahatsızlığımın düzelmesi ve tez zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğim olması için duaya ihtiyacım var beimde.
Umutsuzcuk; inşallah TEZ ZAMANDA sağlıklı, güzel, hayırlı bir bebek olur, okudum. Aminn..
Allah sifa versin..okudum duami...insallah bir an once sagligina kavusur...Okudum canım. Allah şa versin... Sana hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...
Benım de arkadasımın annesi cok hasta, durumu cok ciddi onun icin dua edebilir misiniz
Agustos senin icin okudum dua ettim arkadasim Rabbim hayirli zamanda melegini kucagina almani nasip eder insallahRabbim sana hayırlı bi eş ve hayırlı evlatlar huzurlu bi yuva nasip etsin inşallah. benim gibi evlat hasreti yaşatmasın ne zaman istersen hemen olsun
alttaki arkadşım hayırlısıyla bebeğimin olması için dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?