- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
Allah'ım tüm borçlu kullarına, sana da çıkış kapısı, ödeme kolaylığı nasip etsin inşallah.Okudum canim Allah kabul etsin..
Kizlar borclardan kurtulmak istiyorum tez zamanda...
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım tüm borçlu kullarına, sana da çıkış kapısı, ödeme kolaylığı nasip etsin inşallah.Okudum canim Allah kabul etsin..
Kizlar borclardan kurtulmak istiyorum tez zamanda...
:)
Gönlündeki niyetinin gerceklesmesi dilegiyle okudum canim Allah kab etsin..Allah'ım tüm borçlu kullarına, sana da çıkış kapısı, ödeme kolaylığı nasip etsin inşallah.
Umutsuzcuk, okudum. Dua ettim. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte kabul buyurur inşallah.Gönlündeki niyetinin gerceklesmesi dilegiyle okudum canim Allah kab etsin..
Gönlumdeki dilegin kabul olmasi icin dua eder misiniz..
filozof merhaba arkadaşımUmutsuzcuk, okudum. Dua ettim. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte kabul buyurur inşallah.
Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Niyetimi ettim. Duama amin der misin? Niyetime dua eder misin¿
Canim Allahim hayirli bir is ve huzur versin..duani ettim...poeticcry, okudum dua ettim.. Allah kabul etsin.
Hayırlı bir iş ve iş ortamı, manevi huzur ve kuvvet diliyorum...
Hayirlisiyla gonlunden geçenleri ALLAH nasip etsinCanim Allahim hayirli bir is ve huzur versin..duani ettim...
Haftasonu icin gonlumden gecen gerceklessin rabbim ihtiyacim var buna..
okudum dua ettimHayirlisiyla gonlunden geçenleri ALLAH nasip etsin
Hayırlısı nı nasip etsin RABBIM herseyin (gonlumdeki o mutsuzluk gitsin yüzüm gulsun)
Okudum Allah kabul etsin inşaallah
Alttaki arkadaşım maddi ve manevi sıkıntılarımdan kurtulmak için dua edermisin ?
Rabbim İsteyen herkese, size de hayırlı iş, hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.Okudum, dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı bir iş ve iş ortamı, manevi huzur ve kuvvet diliyorum...
okudum dua ettimRabbim İsteyen herkese, size de hayırlı iş, hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Dua mi ettim .Allah kabul etsin.okudum dua ettim
ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua edermisin
ALLAH razı olsun
Ben sana okudum simdi allah dileklerini en kisazamanda hayirlisiyla gerçekleştirir inşallah .bende sevdigimle evlenmek istiyorum ve güzel düzgün bir is istiyorum birde öldüğümde cennete gitmek istiyorumO_Simdi_Depresyonda .!.:Ben de okudum ve duan ile de dua ettim. Allahu teala kabul etsin.
Benim dileklerimin hayırlısıyla en yakın zamanda olması için dua eder misin? Şimdiden Amin. Allah c.c. kabul etsin.
ayın 6 sında gidicez cnm,inşallah kafası büyümüştür,bol dua edin azra bebeğimizeDua mi ettim .Allah kabul etsin.
Bebek için doktora ne zaman gideceksin
Benim duam:
Rabbim biz kullarini korktuklari ile imtihan etme.SevSevdikleri sevindiklerini ile ödüllendirdi .
okudum dua ettimBen sana okudum simdi allah dileklerini en kisazamanda hayirlisiyla gerçekleştirir inşallah .bende sevdigimle evlenmek istiyorum ve güzel düzgün bir is istiyorum birde öldüğümde cennete gitmek istiyorum
Bana denk geldi bende sana okudum dua ettim allah kabul etsin.ayın 6 sında gidicez cnm,inşallah kafası büyümüştür,bol dua edin azra bebeğimize
okudum dua ettim
ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua edermisin
ALLAH razı olsun
Allah dualarını kabul etsin.Bana denk geldi bende sana okudum dua ettim allah kabul etsin.
Allah dualarını kabul etsin.
Hayırlı kazançlar...
Hayırlı yazılar yazsın...
Bana ve bu topikteki herkese