okudum dua ettimAgustos senin icin okudum dua ettim arkadasim Rabbim hayirli zamanda melegini kucagina almani nasip eder insallah
Nisa, dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.Okudum dua ettim canim.
Insallah bebegin sagligina kavusur, insallah hayirli bir evlat olur.
Ben hayirli bir es ve is icin dua istiyorum
Rabbim kabul etsin inşallah aminNisa, dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.
Alttaki arkadaşım ben niyetimi / dileğimi tuttum. Duama amin der misin? Allah razı olsun.
okudum dua ettimRabbim kabul etsin inşallah amin
ben de hayırlı bir ev için istiyorum inşallah senin de duanla kabul olur arkadaşım
okudum dua ettim
ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin
ALLAH razı olsun
okudum arkadaşım, Allah'ım kabul etsin. hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.anneveoglusu senin için dua ettim okudum.Allah oglunu saglıklı akıllı ve hayırlı bir evlat eylesin.Rabbim gönlündekini nasip etsin amin
Bebegimin saglıklı akıllı hayırlı bir evlat olması ve maddi sıkıntılarımızın gitmesi yuvamda bolluk bereket için dua edermisiniz.Allah kabul etsin amin
Rabbim gönlünden gecenleri hayirlisiyla gerceklestirsin arkadaşım...dua ettim..okudum arkadaşım, Allah'ım kabul etsin. hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Okudum Gizem hanım Allah eşinizle aranızdaki aşk muhabbetini arttırsın yuvanıza huzur yağdırsın inşallah amin.Okudum canım inşaallah gerçekleşir tüm dileklerin.
Alttaki üye sende benim için evliligimin huzurlu mutlu ve iki tarafında birbirleriyle iyi anlaşması huzursuzlugun sona ermesi için dua edermisin
Okudum canım.Okudum Gizem hanım Allah eşinizle aranızdaki aşk muhabbetini arttırsın yuvanıza huzur yağdırsın inşallah amin.
Benim için Allah'ın hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etmesi için okur musunuz.
okudum canım.
rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.amin.
bende iş arıyorum benim içinde dua edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?