- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Miss, dua ettim. Niyetin her neyse Rabbim kabul buyursun inşallah.En altta oldugun icin duam sana gitti sekerim. Niyetin her neyse Allah kabul etsin.
Miss, dua ettim. Niyetin her neyse Rabbim kabul buyursun inşallah.
Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Niyetimi ettim. Duama amin der misin? Niyetime dua eder misin¿
Dua ettim.Ben de 3 İhlas 1 Fatiha okuyup senin adına dua ettim. Allahu teala kabul etsin. Amin.
Allah gönlündekini kabul eder inşallah duamı yaptımDua ettim.Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Niyetimi ettim. Duama amin der misin? Niyetime dua eder misin¿
okudum. Allah'ım hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.agustos72 okudum dua ettim.Cuma gününün hürmetine Allah en yakın zamanda kucagını doldursun hayırlı saglıklı evlatların olsun cifter cifter versin amin....
Alttaki arkadasım saglıklı sorunsuz bir hamilelik ve bebegimin saglıklı sıhatli akıllı hayırlı olması için dua edermisin Allah kabul etsin amin
Allahim dileklerini gerceklestirsin canim..duani okudum..Ben de senin için okudum. Allahu teala dünyada ve ahirette güzellikler nasip etsin.
Benim dileklerimin kabulu için dua eder misin?
Şimdiden Allahu teala razı olsun.
Hilla senin icin okudum hayirliysa niyetin kabul olur insallahAllah hepimizin dualarını kabul etsin. Alttaki üye sadece niyetime okursan sevinirim.
okudum cnm kabul görür İNŞALLAH...Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Alttaki üye sadece niyetime okursan sevinirim.
okudum dua ettimBennisa1234 icin okuyup dua ettim.
Benim de erkek arkadasımla aram kötü, aramızın düzelmesi icin dua edebilir misiniz? Cok üzülüyorum. Bir de babamın isleri biraz kötü bu aralar, düzelmesi icin dua ediyorum, sizden de duaya ihtiyacım var. Allah razı olsun simdiden. Allah hepimizin dualarını kabul eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?