okudum dua ettim Allah kabul etsin amin
Alttaki arkadasım ailem sevdiklerim ve benim nazar kaza ve belalardan korunmamiz için dua edermisin Allah kabul etsin amin
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsinOkudum, dua ettim. Allah kabul eylesin.
Alttaki arkadaşım ; Sağlığım için dua ederse sevinirim.
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin sağlıklı ve akıllı olması,kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Okudum bende dua ettim.Allah kabul etsin inşallah. Benden hayırlı eş ve iş diliyorum.Okudum, dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı bir iş, huzur, hayırlı gerçek bir dost diliyorum...
Okudum bende dua ettim.Allah kabul etsin inşallah. Benden hayırlı eş ve iş diliyorum.
okudum Allah kabul etsin .Arkadaşım senin için okudum dua ettim Allah gönlüne göre bir ömür yüzünü güldürecek hayırlı bir eş ve rızık kapısı nasip etsin. Amin.
Alttaki arkadaşım sen de muradımın bana nasip olması, sevgilimle aramızdaki engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması ve tez zamanda kavuşmamız için dua eder misin?
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsinokudum Allah en yakın zamanda sana yuvanı şenlendirecek hayırlı saglıklı sıhatli tatlı evlatlar nasip etsin amin
Alttaki üye ;
anne ve babamın iyileşmesi, kaza bela hastalıklardan korunmaları için dua edermisin ...cok ihtiyacım var buna..?Allah kabul etsin amin
Karanfilce, okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyurur inşallah.Allah kabul etsin. Ettim.
Hayırlı sağlıklı imanlı güzel ömürlü evlatlar diliyorum Rabbimden, dua eder misiniz?
Ceylin, sağ ol.Allah gönlüne gore versin canim okudum.
Annemin sagligi için okur musunuz ? :)
okudum senin için. allahım kabul etsin.ettim arkadaşım. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
amin canım. okudum...benim sağlıklı , hayırlı bir evlatlarım olsun. eşimle birlikte sağlıkla, mutlu yuvamızda büyütelim. amin
amin canım. okudum...
benimde dileğim
1-kardeşim kpss atamalarında atanıp hayırlısıyla başlasın işine. amin.
2-Benim sağlıklı, hayırlı bi evladım olsun. eşimle sağlıkla büyütelim. amin.
3-canım annem çok hasta iyileşşin. Rabbim onu sağlıkla başımızdan eksik etmesin. kardeşimde bende o olmadan maf oluruz.
Okudum Allahim kabul etsin..Allahim hayirli saglikli ömür versin...Hepsine ayri ayri okudum canim.
Allah kabul etsin iinşallah.
Duam Allahım gönlümdekini versin..
Benim duamda hayirli saglikli bir omur gecirmek kizlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?