- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
İnsallah arkadasim hayirlisiyla anne olursunuz...okudum sizin icin dua...Arkadaşlar topikteki herkesin niyeti için okudum
catlakB sana da hakkında hayırlısı için okudum
Allah niyetlerinizi hayırlısı ile gerçekleştirsin
benim eşimde azospermi var tedavideyiz dileğim eşimin tedavisinin olumlu sonuçlanması sperm bulunması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
Canim butun islerin rast gitsin allahin izniyle insallah..okudum senin icin dua...Gönül323 duamı ettim.
Allah gönül ferahlığı ve işlerimde kolaylık nasip etsin. Çıkmazlara sokmasın.
Okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla, tez zamanda inşallah.ben de hemen okuyorum.
Okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla, tez zamanda inşallah.
Canim butun islerin rast gitsin allahin izniyle insallah..okudum senin icin dua...
Ben annemle babamin sagligi icin dua istiyorum sizden..bu ara surekli hastaliklar
pesimizde..onlara sifa olmasi icin dua ederseniz sevinirim..allah razi olsun simdiden..
Ettim bu mubarek gundederya kul arkadasım senin için canı gönülden dua ettim dediğin gibiAllah kabul etsin Kalbine ferahlık huzur getirsin sende amin de.amin amin amin
Alttaki arkadasım Allah razı olsun,benim içinde su sekilde dua edermisin duaya cok ihtiyacım var :
Allahım bu mübarek günün hürmetine duygu arkadasımın bebeğinin sağlıklı sıhatli bir evlat olmasını,ayrıntılı ultrason sonucunun güzel ve temiz çıkmasını nasip et amin amin amin
Ettim bu mubarek gunde
Benimde alttaki arladastan ve bunu okuyan kalbi temiz olduguna inanan arkadaslarim Allahım bu mubarek kuluna saglikli sihhatli nasibiyle dogucak hayirli bir evlat nasip etsin hamile kalırsa saglikli Allah ın yar ve yardimci oldugu birhamilelik ve hayat sursun diye dua bekliyorum bu dua butun bayan din kardeslerimin uzerine olsun amin
okudum,ua ettim,,ALLAH kabul etsin,alttaki arkadaşım bebeğimin sağlıklı ve akılı olması için dua eder misinAllahım sana ne istiyorsan 1000 mislini versin , evlat sahibi yapsın , evladını da hayırlı yapsın. :) Evininizden melekler hiç eksik olmasın hayırlı ömürler versin sana ve tüm Ailene. Hepinizi korusun. Yardıma muhtaç bırakmasın Rabbim kimseyi. Amin
Vesveseden kurtulmak isteyen euzubesmele çeksin. Amentü duasını okusun. La ilahe illallah desin.okudum Allah kabul etsin
bende içimdeki vesveselerden kurtulmak için dua istiyorum
Okudum dua ettim allah gönlünce versin...
Bende içimdeki sıkıntılardan kurtulmak ve tez zamanda hayırlı yuva kurup hayırlı evlatlar yetiştirmek için dua istiyorum. .. Allah razi olsun. .
okudum canı Rabbim sana gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların da olsun inşallahOkudum dua ettim. Ben de hayırlı bir eş için dua istiyorum Allah razı olsun
Kanaryamm, okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.okudum canı Rabbim sana gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların da olsun inşallah
bende hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum ve huzurlı bir yuva Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?