- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
Ayy canim benim bebesin insallah cok cok saglikla acsin bu dunyaya gozlerini..hayirlisiyla saglikla alirsin ins..kucagina yavrunu...okudum canm duami..Okudum canım Allah gönlünden gecenleri Ol emriyle hayırlısı ile oldursun kabul edilen dualardan eylesin amin amin amin
Alttaki arkadasım ; bebeğimin sağlıklı sıhatli bir evlat olması,ayrıntılı ultrason sonucumuzun güzel ve temiz çıkması için dua edermisin Allah kabul etsin amin
Missnunu okudum canım allah kabul etsin ama şuan kabul olur mu ezberden okudum anlamışsındır:/Ayy canim benim bebesin insallah cok cok saglikla acsin bu dunyaya gozlerini..hayirlisiyla saglikla alirsin ins..kucagina yavrunu...okudum canm duami..
Bende sans,kismet icin dua istiyorum alttaki arkadasimdan...
Portakallı Kurabiye, okudum dua ettim. İnşallah kabul buyurur Rabbim. Amin!Missnunu okudum canım allah kabul etsin ama şuan kabul olur mu ezberden okudum anlamışsındır:/
Alttaki arkadaşım: sevdiceğim sınırda görevlendirilmişsağ salim bir an evvel dönmesi için dua eder misin dayanamıyorum rüyamda baskın olmuş ölmüştü allah bütün polislerimzii askerlerimizi korusun
okudum ,dua ettim ,ALLAH kabul etsinokudum ve insallah burdaki herkezin kimin ne dilegi varsa Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insALLAH
okudum ,dua ettim ,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimizin kfasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin,ALLAH razı olsun
Okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...Allah’ım isteyen herkese, poeticcry arkadaşımıza da hayırlı sağlıklı evlat nasip et. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip et. Sevdikleriyle bir ömür mutluluk, huzur ver. Hakkında hayırlısını nasip et.
okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsinOkudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
Rabbim bebeginizin ne sorunu varsa gidersin ve kafasi buyusun demissin insallah hayirlisiyla buyur ve saglikli uzun omurlu bir yavru olur aminnnnokudum,dua ettim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimizin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin,ALLAH razı olsun
Sizin icin okudumRabbim bebeginizin ne sorunu varsa gidersin ve kafasi buyusun demissin insallah hayirlisiyla buyur ve saglikli uzun omurlu bir yavru olur aminnnn
insallah cnm Rabbim en kisa zamanda gecirsin sivilceleriniSizin icin okudum
Dilegim yuzumdeki sivilceler gecsin Rabbim şafi ismiyle şifa versin
okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsinsizin için okudum allah kabul etsin dualarınızı
Okudum ve bebeğinize dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimizin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin,ALLAH razı olsun
okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsinOkudum ve bebeğinize dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
poeticcry, okudum dua ettim.. Bebeğiniz sağlıklı ve akıllı olsun inşallah...
Hayırlı, güzel bir iş ve iş ortamı için dua eder misiniz..
Bir de gerçek, hayırlı bir dost için...
okudum allah kabul etsin.okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?