- 21 Ağustos 2014
- 127
- 158
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duamı ettim.Rabbim hepimizin dualarını kabul eder insallah.
alttaki arkadasım,benim niyetim icinde bir dua edermisin..Rabbim hepimize hayırlı gelecek nasip etsin.
Sevenler kavussun be rabbim..canim seninArkettiım senin için Allah kabul etsin. Allah senin için edilen duaları kabul edip niyetini hayırlısıyla sana nasip etsin. Allah gönlüne göre versin.Amin.
Alttaki arkadaşım sen de muradımın bana nasip olması, sevgilimle aramızdaki engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması ve tez zamanda kavuşmamız için dua eder misin?
Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah...Allah hayırlı bir eş nasip etsin arkadaşım:)
Ben de sınavımın hayırslısıyla güzel sonuçlanmasını beni mutlu etmesni istiyorum...Sınavım için okur musun alttaki arkadaşım:)
Okudum güzel arkadaşım...Allah'ım kabul eylesin...okudum,dua ettim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin sağlığı,bıngıldağının açık kalması ve kafasınınbüyümesi için dua eder misin,ALLAH razı olsun
Arclizzie senin icin dua ettim Allah kabul etsin insallahOkudum güzel arkadaşım...Allah'ım kabul eylesin...
Alttaki arkadaşım cumartesi günkü sınavımdan yüksek puan işime yarayacak iyi bir puan alabilmem için dua eder misin?
okudum Allah kabul etsin hayırlı bol rızıklar versin inşallah.Arclizzie senin icin dua ettim Allah kabul etsin insallah
Guzel bir puan alman dilegimle
Alttaki arkadasim borclarim icin bir rizik kapisi acilmasi icin dua eder misin ?
Okudum, Allah ım kabul eylesin..okudum Allah kabul etsin hayırlı bol rızıklar versin inşallah.
alttaki arkadaşım bir an önce kendi evime çıkmam için dua eder misin?
senin icin okudum hayirlisiyla sinavin iyi gecer insallah Rabbim kolaylik versinOkudum, Allah ım kabul eylesin..
Alttaki arkadaşım benim sınavımın güzel geçmesi için dua eder misin lütfen?:)
Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah...senin icin okudum hayirlisiyla sinavin iyi gecer insallah Rabbim kolaylik versin
Alttaki arkadasim isimde huzur ve bereketli kazanc icin dua eder misin ? Allah razi olsun
Ayy sen çok içten istiyorsun...dua ettim Rabbim kabul eylesin...İnsan yazından bile hissediyor inşallah gönlünce gerçekleşir duan...Okudum. Dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah...
Alttaki arkadaşım ben niyetimi / duamı ettim. Önemli bir konu. Sen de duama AMİN! der misin? benim niyetime göre dua eder misin?
Sağ ol.
ALLAH RAZI OLSUN. EVET, ÖNEMLİ BİR KONU O YÜZDEN YÜREKTEN İSTİYORUM. ;( SANA DA OKUDUM DUA ETTİM. RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAHAyy sen çok içten istiyorsun...dua ettim Rabbim kabul eylesin...İnsan yazından bile hissediyor inşallah gönlünce gerçekleşir duan...
Alttaki arkadaşım benim sınavımın güzel geçmesi için dua eder misin?
okudum,ALLAH kabul etsinALLAH RAZI OLSUN. EVET, ÖNEMLİ BİR KONU O YÜZDEN YÜREKTEN İSTİYORUM. ;( SANA DA OKUDUM DUA ETTİM. RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
Alttaki arkadaşım ben niyetimi / duamı ettim. Önemli bir konu. Sen de duama AMİN! der misin? benim niyetime göre dua eder misin?
Sağ ol.
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım,bebeğimin bıngıldağının açık kalması ve kafasının büyümesi,sağlıklı,akıllı olması için dua eder misin,ALLAH razı olsun