Okudum dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah...
Alttaki arkadaşım dileğimi diledim ben, onun için dua eder misin?
Şimdiden teşekkür ederim.
yine dua ettim size...çok sağol canım rabbim dualarımızı efendimizin hürmetine kabul etsin amin
yine dua ettim size...
allttaki arkadaşım dileğimi diledim ben, bunun için dua eder misin? Allah razı olsun.
Missnunu, okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.Okudum merileyn duani..kabul olur ins...kararsizim dogru karari alip pisman olmamak icin dua istiyorum..hakkimda hayilisi olmasi icin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Missnunu, okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
Filozof_Prenses okuyup dileğin için dua ettim. Hak kabul etsin inşallah.
Okudum ve dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.cnm dua nı okudum Rabbim kabul etsin inşallah ...
canım okudum dua ettimOkudum ve dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
canım okudum dua ettim
bende dileğimi diledim duanı esirgeme
okudum cnm ALLAH kabul etsin
okudum
Rabbim kabul etsin inşallah
arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim tedavim iptal olacaktı çünki dr yumurta çıkmaz gözü ile bakıyordu ama dün iki tane yumurtam toplandı bu sabah öğrenmek için aradım dedilerki yumurtalardan biri olgundu işlem yaptık ama döllenemdi sonra baktık ki diğer yumurtanız olgunlaşmış bugün ona işlem yapacağız dediler yani son şansım kaldı bugün döllendi döllendi bu yüzden acil duaya ihtiyacım var herkesin allahım hayırlı dileklerini kabul etsin
duanı okudum canım . bende erkek arkadaşıma yakın bi şehre geçmek istiyorum . Rabbim nasip eder inşallah .canım inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen herşey olur inşallahh rabbim dualarını kabul eder inşallahh
duanı okudum canım . bende erkek arkadaşıma yakın bi şehre geçmek istiyorum . Rabbim nasip eder inşallah .[/QUO
hayırlısıysa canım inşallah duaların kabul olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?