5 ihlas 5 fatiha okudum canimm Allah kabul etsin
okudum, dua ettim.. Allah hayırlı dualarınız kabul etsin, huzur versin inşallah...
hastane annemi yatışa çağırdı bugün.. ameliyat olacak.. bunun için dua isticem sizden...
arkadaşlar tüp bebek tedavisindeyim tedavim iptal olacaktı çünki dr yumurta çıkmaz gözü ile bakıyordu ama dün iki tane yumurtam toplandı bu sabah öğrenmek için aradım dedilerki yumurtalardan biri olgundu işlem yaptık ama döllenemdi sonra baktık ki diğer yumurtanız olgunlaşmış bugün ona işlem yapacağız dediler yani son şansım kaldı bugün döllendi döllendi bu yüzden acil duaya ihtiyacım var herkesin allahım hayırlı dileklerini kabul etsin
Allah razı olsun canımm Ne muradın varsa allah sanada versin..:)
Allah amelıyatının ıyı gecmesını nasip etsinn ettim dua .. İyi haberlernizi beklıyoruz
Tez vakııte inşallah bebegin olur tutar dua ettım Allahın ıznıylee sag salım saglıklı bı bebegın olur tutar umarımmm Haber verin bizede :) İyi haberlernizi beklıyoruz
allahım razı olsun inşallah hayırlı haberler veririm sizlere dua edenlerin dualarını kabul etsin rabbim
allahım razı olsun inşallah hayırlı haberler veririm sizlere dua edenlerin dualarını kabul etsin rabbim
cnm duanı okudum Rabbimin izniyle meleğin sana gelir inşallah ...bende dileğim için dua istiyorum :)
cnm duanı okudum Rabbimin izniyle meleğin sana gelir inşallah ...bende dileğim için dua istiyorum :)
arkadaşım 3 fatıha okudum senın ıcın Allah diledigin ne varsa kabul etsın en hayırlı sekılde inşallahhhh
7 kere okudum Fatiha ..
Allah dualarımızı kabul etsin..
İç sıkıntılarımı feraha kavuştursun.
nazarlardan esirgesin
Mavilim, Yeşilim;
okudum dua ettim sana, Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla.
AMİN!
7 kere okudum Fatiha ..
Allah dualarımızı kabul etsin..
İç sıkıntılarımı feraha kavuştursun.
nazarlardan esirgesin
filozof prenses bende senin için 7 defa fatiha okudum rabbim kabul etsin inşallah her ne istiyorsan duaların kabul olsun
Bende buradaki tüm arkadaşlarım içim 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kürsi, 1 nas ve felak surelerini okudum, Allah kabul etsin.
Rabbim herkesin gönlünden geçeni, sağlık, sıhhat, mutluluk versin amin
okudm duanı canım ne muradın varsa hayırlııyla gerçekleşsin .RABBİM bi avazda kurtarsın kolay dogum nasip etsin.
dilegim hayırlı evlilik .
Rabbim bu Cuma gununde duani Kabul buyursun hayirli zamanda hayirli es nasip etsin canim okudum bende
benimde dilegim hayirlisiyla tez zamanda sevdigime kavusmak
Okudum dua ettim size. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...
okudum allah ne muradın varsa versn
okudum ve dua ettim Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?