Allah razı olsun canım benim
dua okuyamıyorum bu hafta
ama dileğim Rabbim de sizlerin gönlünde olanı versin hayırlısıyla inşallah
sizleri sevdiği kulları arasına dahil etsin
Rabbim hepimizi korusun inşallah
fatiha süresini okudum canım allah kabul etsin.Aklıma geldikçe de okurum...
bende dua okuyamıyorum bu hafta ama duaya en çok şimdi ihtiyacım var annem için dua edin allah onu bağışlasın o kötü hastalıkk çıkmasın annemde
Hayirli Cumalar
Dduru senin icin okudum Rabbim tum dualarini kabul etsin hakkinda hayirlisini versin insallah
Alone Rabbim annecigini sizlere bagislasin birlikte saglikli uzuuun bir omur versin tum uzuntulerin biter insallah
Hayirli Cumalar
Dduru senin icin okudum Rabbim tum dualarini kabul etsin hakkinda hayirlisini versin insallah
Alone Rabbim annecigini sizlere bagislasin birlikte saglikli uzuuun bir omur versin tum uzuntulerin biter insallah
ececimx, okudum ve dua ettim sizin için. Allah'ım gönlünüze göre versin.hayırlı cumalar arkadaşlar
delısı senin için okudum rabbim dularını kabul etsin
Alone annene dua ettim. Çok içimden gelerek. Rabbim şifa versin inşallah...nefes alamıyorum arkadaşlar çok kötüyüm hastaneden geliyorum yalvarırım annem için dua edin şifa bulsun şüphelendkleri o lanet
hastalık çıkmasın annemde allahım onu bana bağışlasın lütfen çok dua edin annem için.
allahım onu benden ayırmasın benim ömrümden alsın ona versin ve kimseye sevdiklerinin hastalığını vermesin allah
ececimx, okudum ve dua ettim sizin için. Allah'ım gönlünüze göre versin. Alone annene dua ettim. Çok içimden gelerek. Rabbim şifa versin inşallah...
bende dua okuyamıyorum bu hafta ama duaya en çok şimdi ihtiyacım var annem için dua edin allah onu bağışlasın o kötü hastalıkk çıkmasın annemde
Arkadaslar bende ettim duami hepimiz adina...allahim dualarimzi kabul etsin..hayirlarla karsilastirsin insallah..
alone2 ALLAH annene şafi ismiyle şifa versin ettim dua
missnnunu senin içinde ettim dua.
dilegim hayırlı bir insanla tez zamanda hayırlısıyla sevgi dolu yuvamı kurmak.
alone2 ALLAH annene şafi ismiyle şifa versin ettim dua
missnnunu senin içinde ettim dua.
dilegim hayırlı bir insanla tez zamanda hayırlısıyla sevgi dolu yuvamı kurmak.
kızlar konuyu açtım ama pek uğrayamadımbu konuya yazan tüm kardeşlerime bir fatiha okuyorum bu fatihanın yüzü suyu hürmetine Rabbim dertlilere deva hastalara şifa versin inşallah hayırlı dilekleriniz sizi bulsun gönlü darda olanın içi ferahlasın huzur dolsun amin..Benim de şu sıralar duaya çok ihtiyacım var hem hastalıklar hem içim sıkıntılı hem gönlüm yaralı bana da dua eden kardeşlerimden Allah razı olsun şimdiden
cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim içinde dua ederseniz sevinirim...
cnm senin içinde fatiha okudum
Canım senin için duamı okudum inş sıkıntıların geçer güzel günler seninle olur :)
buju , okudum ya şafi diyerek dua ettim sana. ayrıca bu sabah bu konuya yazan herkese dua ettim.ALLAH razı olsun cnm okudum duanı ALLAH kabul etsin
kızlar saglıgımla alakalı bir sıkıntım var şu mesajı okuyan ALLAH rıızası için içinden geldigi yakadar ya şafi çeksin şifam için.şimdiden ALLAH razı olsun.
buju , okudum ya şafi diyerek dua ettim sana. ayrıca bu sabah bu konuya yazan herkese dua ettim.Allah'ım kabul buyurur inşallah.
Senin için okudum.. Rabbim tüm sıkıntılarını giderip,istediğin şeyleri en kısa zamanda nasip eder insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?