amin canım senin dileğin yok mu ?Okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla tez zamanda dileğin gerçekleşsin inşallah.
Hayırlı bir eş istiyorum rabbimden canımamin canım senin dileğin yok mu ?
BEN DE SANA OKUDUM CANIMHayırlı bir eş istiyorum rabbimden canım
Allah razı olsunBEN DE SANA OKUDUM CANIM
ben de sana okudum canımBende size okudum
OKUYAYIM BARİ DEDİKTEN SONRA SANKİ ZORLA OKUYORMUŞSUN GİBİ OLMUŞ GÖNÜLLÜ OKUMAK İSTEYENLER OKUSUN DİLEKLERİ İSTEKLERİ OLAN ÇOK KİŞİ VAR BELKİ DE BİR DUA MURADLARIMIZA ERMEMİZE YARDIMCI OLACAK KİMİN DUASININ KABUL OLCAĞINI BİLEMİYORUZBende okuyayım bari
OKUYAYIM BARİ DEDİKTEN SONRA SANKİ ZORLA OKUYORMUŞSUN GİBİ OLMUŞ GÖNÜLLÜ OKUMAK İSTEYENLER OKUSUN DİLEKLERİ İSTEKLERİ OLAN ÇOK KİŞİ VAR BELKİ DE BİR DUA MURADLARIMIZA ERMEMİZE YARDIMCI OLACAK KİMİN DUASININ KABUL OLCAĞINI BİLEMİYORUZ
ha üstteki arkadaşını tanıdığını anlamayamadım kusura bakma bazen yazılarla yanlış anlaşılabiliyor bu Ramazan ayını bol dualar ederek bitirelim yoksa 11 ay sonra gelecek belki Ramazanda dualarımız kabul olacak ALLAH RAZI OLSUN duan içinYalnış anlaşılmışım tabii ki isteyerek okudum hem duanın ehemmiyetini de çok iyi biliyorum ☺Yunus as. ' ı balığın karnından karanlık gecede denizin fırtınasından kurtaran mühim bir duadır her akşam namazından sonra yatsı namazına kadar 33 kere okunması efdaldir. Benim "bari" demen arkadaşıma ima idi
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDENOku bari mütebessim kardeşimakşam ile yatsı arasında okuyor musun? Ben ihmal ediyordum ya bende okuyayım o zaman, bu forumdaki kardeşleri de düşünerek
Fırsat oldukça okuyorumOku bari mütebessim kardeşimakşam ile yatsı arasında okuyor musun? Ben ihmal ediyordum ya bende okuyayım o zaman, bu forumdaki kardeşleri de düşünerek