Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde dileğim hamile kalıp hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıklı imanlı hayırlı alim bir evlat doğurmayı istiyom. eşimle mutlu yuvamıza daha çok mutlu olmamız.
ben de okudum sizler için Allah kabul etsin, benim duam: elime geçen fırsatı değerlendirmeyip elimin tersiyle ittim şimdi çok pişmanım Rabbim bana bi şans daha versin, elimden kaçırdığım şeyin hayırlısıyla tekrardan olmasını istiyorum
ben de okudum sizler için Allah kabul etsin, benim duam: elime geçen fırsatı değerlendirmeyip elimin tersiyle ittim şimdi çok pişmanım Rabbim bana bi şans daha versin, elimden kaçırdığım şeyin hayırlısıyla tekrardan olmasını istiyorum
arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum
arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum