- Konu Sahibi _meycimek_
-
1 defa kullanıldı düğünde çok şık şeker 36 beden 40 tl
Eki Görüntüle 1046513 Eki Görüntüle 1046514
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlarda yine elbise etek birkac bluz.
Bayan hırka 5 tl standart beden
Kırmızı boyundan bağlamalı abiye 36 beden kısa kollu cepken vardır üzerine isteyene yanında yollarım 20 tl
Kırmızı gri çiçekli saten elbise 40 beden ama 36-38. Daha uygun 10. Tl
Defacto triko siyah elbise 8 tl standart beden
Siyah gri elbise 10 tl 36 beden
Standart beden mavi üzeri siyahlı karısık renkli elbise esnek kumaşı 10. Tl
Lacivert önden bağlamalı elbise 1 kere kullandım straptlez badi giyilmesi lazım içine 7 tl s beden
Havlu elbise 1 kere kullandım 10 tl
Leoparlı etek 40-42-44 beden 3 tl
Mini etek 38-40 - arası beden için 3 tl
Kot etek 36-38. Beden uyumlu 10 tl
siyah grili dediğin çiçekli olan değil mi? güzelmişş( 36 beden fiyatı da güzel. kot etekte çok güzel ama beden... hayırlı alışverişler olsun
40 beden . o elbs. beğendim. parfümleri istersen bak çünkü avonmuş yok kullanılmmaış diyorlar yasakmış... bir kaç kalemi ruju çoğu bayanın vardır. hatta fazlasıyla vardır.... bu aralar makyajda yapamayacağım satıyorum olanları. isteyen olurda alırsa nolur ki illah yardımlaşma değil itmece yapacaklar!! kadın dayanışması . İnsan dayanışması nede çok insanda!! evet ben her renk kullanıyorum alıyorum. sevdiğim kullandığım marka... ne sakıncası var isteyen olursa bu markayı. anlamadım kiii!!Canım senin beden kilo kaç
40 beden . o elbs. beğendim. parfümleri istersen bak çünkü avonmuş yok kullanılmmaış diyorlar yasakmış... bir kaç kalemi ruju çoğu bayanın vardır. hatta fazlasıyla vardır.... bu aralar makyajda yapamayacağım satıyorum olanları. isteyen olurda alırsa nolur ki illah yardımlaşma değil itmece yapacaklar!! kadın dayanışması . İnsan dayanışması nede çok insanda!! evet ben her renk kullanıyorum alıyorum. sevdiğim kullandığım marka... ne sakıncası var isteyen olursa bu markayı. anlamadım kiii!!
Ok canım takasa girmek istersen bende 40 beden gri düşük bel pantolon var sonra l beden kapşonlu tunik gömlek var sonra o beğendiğin elbise 40 beden 36 bedenden itibaren giyilebilir sonra mavi çiçekli bir elbise var arkası kemerli o standart beden ve esnek düşünürsen
36 bdn.den itibaren giyilir diyorsunuz ama zor olur 40 bedene... 40 olsa ne ala idi.... tşkl
Erkek pijama takımı 5 tl xxl
Rodi erkek kazak xl 5 tl
Erkek siyah hırka xl 10 tl
Collezione erkek swit kazak 5tl s beden ama kalıbı m bedene daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?