- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişisel bilgi vermek zorunda değilim ki kaza dedim gayet açık sorum avukatla ilgili irdelemenin anlamı yok soru açık ve net cevaplandıran arkadaşlara çok teşekkür ederim.Davanin icerigiyle ilgili sorulari neden cevaplamiyorsunuz?
Avukatin yaptigi tabi ki doğru degil bir an önce degistirin
Teşekkür ederim, peki ücretin tamamını ödememize gerek var mı başka avukat tuttuğumuzda
Kaza mı geçirdi kaza mı yaptı ?
Bu ikisi ayrı şeyler.
İşte ben de burada takılı kaldım.Kaza geçireni neden cezaevine alsınlar ki?
Cezaevinde olduğuna göre kuvvetli ihtimal kazayı yapan.Kaza mı geçirdi kaza mı yaptı ?
Bu ikisi ayrı şeyler.
bence yoktur lindaÇok teşekkür ediyorum cevabınız için peki avukatımızı değiştirdiğimiz takdir de ücretin tamamını eski avukatımıza ödememize gerek var mı
ama linda insanlara soru sorunca merak ediyorlar ister istemez bende dahilKişisel bilgi vermek zorunda değilim ki kaza dedim gayet açık sorum avukatla ilgili irdelemenin anlamı yok soru açık ve net cevaplandıran arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Sanirim kuzeni suçlu ve detaylar tepki görecek cinsten.ama linda insanlara soru sorunca merak ediyorlar ister istemez bende dahil
Cezaevinde yazdım konumda yani kaza yaptıKaza mı geçirdi kaza mı yaptı ?
Bu ikisi ayrı şeyler.
Yapılmış bir sözleşme yok ortadaAvukatla yapılmış bir sözleşme var mı?
Orada yazar ne zaman ne ödeneceği...
Trafik kazası ve cezaevinde diye belirttim konuyu saptırmanın manası yok insanların acısına saygı gösterin.Sanirim kuzeni suçlu ve detaylar tepki görecek cinsten.
Nasıl bir dünya bizim kartla işlem yapılmıştı onun içim adliyeye gittim orda çocuğu ölen bir kadın vardı trafik kazasında garibandı dosya kapanmış işte;(Trafik kazası ve cezaevinde diye belirttim konuyu saptırmanın manası yok insanların acısına saygı gösterin.
Arkadaşlar merhaba çok vaktim yok kısaca özet geçicem..
Kuzenim üniversite okuduğu yerde bir kaza geçirdi şuan cezaevinde.
Üniversite okuduğu ilden avukat tuttuk.
Karşı tarafında ailesinden bir çok avukat çıktı aile o ilin ileri gelenleriymiş..
Bizim avukatı arayıp neden bu davayı aldın karşı tarafın bizim olduğunu bilmiyor musun demişler.
Bizim avukatımız bunu söyledi bize bilsem almazdım onların olduğunu ama almış bulundum yapıcam dedi.
Önden 3 bin lira verdik, arıyoruz açmıyor telefonu, başka numaradan arıyoruz açıyor konuşuyoruz kısacık.
Geçenlerde aradık mesaj atmış cezaevindeyim size dönücem diye ve bir hafta geçti. Bazen arıyoruz açıyor hemen 1 dk ancak görüşüyoruz işte cezaevindeyim, annem hasta hastanedeyim gibi şeyler söyleyip kapatıyor. Geçen bürosuna gittik sabah 9dan ikindin 5e kadar bekledik başka ilden geliyoruz sonuçta arıyoruz açmıyor çalışanına söyledik telefon etti bir davaya bakıyormuş, sonra emniyete geçtim demiş biz de inat ettik gelene kadar büroda beklicez dedik saat 5 oldu emniyete gelin oradayım dedi emniyete gittik yanına.
Çok yoğun bir avukatmış şehir dışlarına falan gidiyor.
Bilgisi olan arkadaşlar her avukat böyle mi olur?
Biz mi abartıyoruz bizi arada bir kendisi arayıp bilgilendirmesi gerekmez mi?
( yorumlardan yola çıkarak yol izlicez umarım herkes bir cevap verir)
Finallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttimavukati degistirin hemen.Parayi da vermek zorunda değilsiniz.Karsi taraf gucluyse veya ölu varsa kazada avukat pasifvkaliyor genelde.Baslikta anlamsiz olmus Üniversiye ogrencisi olmasiyla alakasi yok avukay parasi yazin