• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir üniversite öğrencisinin hayatı için lütfen okuyalım..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Arkadaşlar merhaba çok vaktim yok kısaca özet geçicem..
Kuzenim üniversite okuduğu yerde bir kaza geçirdi şuan cezaevinde.
Üniversite okuduğu ilden avukat tuttuk.
Karşı tarafında ailesinden bir çok avukat çıktı aile o ilin ileri gelenleriymiş..
Bizim avukatı arayıp neden bu davayı aldın karşı tarafın bizim olduğunu bilmiyor musun demişler.
Bizim avukatımız bunu söyledi bize bilsem almazdım onların olduğunu ama almış bulundum yapıcam dedi.
Önden 3 bin lira verdik, arıyoruz açmıyor telefonu, başka numaradan arıyoruz açıyor konuşuyoruz kısacık.
Geçenlerde aradık mesaj atmış cezaevindeyim size dönücem diye ve bir hafta geçti. Bazen arıyoruz açıyor hemen 1 dk ancak görüşüyoruz işte cezaevindeyim, annem hasta hastanedeyim gibi şeyler söyleyip kapatıyor. Geçen bürosuna gittik sabah 9dan ikindin 5e kadar bekledik başka ilden geliyoruz sonuçta arıyoruz açmıyor çalışanına söyledik telefon etti bir davaya bakıyormuş, sonra emniyete geçtim demiş biz de inat ettik gelene kadar büroda beklicez dedik saat 5 oldu emniyete gelin oradayım dedi emniyete gittik yanına.
Çok yoğun bir avukatmış şehir dışlarına falan gidiyor.
Bilgisi olan arkadaşlar her avukat böyle mi olur?
Biz mi abartıyoruz bizi arada bir kendisi arayıp bilgilendirmesi gerekmez mi?
( yorumlardan yola çıkarak yol izlicez umarım herkes bir cevap verir)

Son düzenleme:
Malesef olmaması gerekıyor ama var. Benım bosanma davamdada avukatım, karsı tarafın avukatlarından( avukatın babasının adlıyede hakım olması gıbı) korkutugu ıcın hep cok korkak yaklastı davaya. Sonunda benım ıstegım dogrultusunda anlasmalı bosandım avukatsızda halledebılırdım. Benım amacım aldatıldıgım ıcın ıspatlarım olmasına ragmen onun ceza almasını saglamaktı ama avukat benımle aynı yonde bakamadıgı ıcın ılerleyemedık.

Karsı tarafla muhtemelen bırlık olmustu

davanın içeriği nedir tam olarak? gerçi avukatınız her şeyi bilerek baştan kabul etmiş ama sonradan gözü korkmuş besbelli. bazı avukatlar bu şekilde ya gözleri korktuğundan ya da aldıkları davayı önemsemiyorlarsa bu şekilde ilgisiz davranabiliyorlar. annemin de zamanında bir emeklilik davası vardı, taşeron firmaya dava açmıştı emeklilik tazminatını ödemedikleri için bir avukat aracılığıyla. taşeron firma annemin avukatını tehdit ediyormuş meğer. aynen bizimki de böyle kaçıyor geçiştiriyor, telefonlara çıkmıyordu. sonradan öğrendik. avukatınızı değiştirin.

Insanin kotusu oluyor size denk gelen de o cins demek ki. Avukatlar elbette yogun olur ama kimse muvekkilini ve yakinlarini saatlerce bekletmez,telefonunu acmamazlik yapmaz. Art niyetli bir insanmis,degistirin gitsin
Teşekkür ederim, peki ücretin tamamını ödememize gerek var mı başka avukat tuttuğumuzda

davanın içeriği nedir tam olarak? gerçi avukatınız her şeyi bilerek baştan kabul etmiş ama sonradan gözü korkmuş besbelli. bazı avukatlar bu şekilde ya gözleri korktuğundan ya da aldıkları davayı önemsemiyorlarsa bu şekilde ilgisiz davranabiliyorlar. annemin de zamanında bir emeklilik davası vardı, taşeron firmaya dava açmıştı emeklilik tazminatını ödemedikleri için bir avukat aracılığıyla. taşeron firma annemin avukatını tehdit ediyormuş meğer. aynen bizimki de böyle kaçıyor geçiştiriyor, telefonlara çıkmıyordu. sonradan öğrendik. avukatınızı değiştirin.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki avukatımızı değiştirdiğimiz takdir de ücretin tamamını eski avukatımıza ödememize gerek var mı

Arkadaşlar merhaba çok vaktim yok kısaca özet geçicem..
Kuzenim üniversite okuduğu yerde bir kaza geçirdi şuan cezaevinde.
Üniversite okuduğu ilden avukat tuttuk.
Karşı tarafında ailesinden bir çok avukat çıktı aile o ilin ileri gelenleriymiş..
Bizim avukatı arayıp neden bu davayı aldın karşı tarafın bizim olduğunu bilmiyor musun demişler.
Bizim avukatımız bunu söyledi bize bilsem almazdım onların olduğunu ama almış bulundum yapıcam dedi.
Önden 3 bin lira verdik, arıyoruz açmıyor telefonu, başka numaradan arıyoruz açıyor konuşuyoruz kısacık.
Geçenlerde aradık mesaj atmış cezaevindeyim size dönücem diye ve bir hafta geçti. Bazen arıyoruz açıyor hemen 1 dk ancak görüşüyoruz işte cezaevindeyim, annem hasta hastanedeyim gibi şeyler söyleyip kapatıyor. Geçen bürosuna gittik sabah 9dan ikindin 5e kadar bekledik başka ilden geliyoruz sonuçta arıyoruz açmıyor çalışanına söyledik telefon etti bir davaya bakıyormuş, sonra emniyete geçtim demiş biz de inat ettik gelene kadar büroda beklicez dedik saat 5 oldu emniyete gelin oradayım dedi emniyete gittik yanına.
Çok yoğun bir avukatmış şehir dışlarına falan gidiyor.
Bilgisi olan arkadaşlar her avukat böyle mi olur?
Biz mi abartıyoruz bizi arada bir kendisi arayıp bilgilendirmesi gerekmez mi?
( yorumlardan yola çıkarak yol izlicez umarım herkes bir cevap verir)

Avukata mesaj yazın. O parayı geri getirmediği taktirde şikayet edeceğinizi söyleyin. Yaptıgı resmen dolandırıcılık. Telefona bakmamakta ne demek ?

Davanin icerigiyle ilgili sorulari neden cevaplamiyorsunuz?

Avukatin yaptigi tabi ki doğru degil bir an önce degistirin

o avukat kazanmaz davayı

kendi bulunduğunuz ilden avukat bulun yol ücretleri falan yüksek tutar ama en azından tehdit ile vazgeçmez

avukatı azletmeden önce bir avukattan bilgi alın

evrak falan alındıysa vs. asıllarını yok etmeden avukattan geri almaya bakın
öfkeyle kalkan zararla oturur sakin gibi görünüp hızlı davranın

Back