- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Evet içimi döktüm denilebilir.Okumak zorunda değilsin hatta cevaplamak zorunda da değilsin.İyi gecelerAbla sen yazmamışsın, kusmuşsun
İnsan okuyacak bunu(
Masrafları paylaşsakta eşya taksitlerini o ödediği için evden kovulan ben oldum benim harcadıklarım boşa gidiyor, onun harcamaları eşya araba gibi elle tutulur şeylere.
Kendi bakış açısından yanlı bir yazı gibi hissettim her konuda eşiniz suçlu siz her konuda mağdurmusunuz.
Tabiki yüzdeyüz haklı değildir kimse ama onun mağduriyeti benimkinin yanında çok değildir. Bunlar yaşadıklarımın bir kısmı hepsini yazmadım anlamanız kısmende olsa böyle biriyle yaşamanız gerekir sakın yanlış anlamayın beni hep huzurlu mutlu olun işiniz rast gitsin...
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama öyle görmüyor bu evdeki her şey benim biri gidecekse bu sensin hatta gidemezsin gurursun gibi konuşuyor.Öyle düşünmeyin yahu. Diğer masraflari karşıladığıza göre tabiki aldiginiz hersey ortak. Siz taksitleri odeseniz, o diger masraflari karsilasa yine ortak olmayacak miydi ? Zaten evin tüm yükü sizde.
Ailevi meseleler ile ilgili tehditleri ama en çok oğlumla ilgili korkuyorum ayda bir ikiz yatoyor hastanede başka üniversite hastanelerinde kontrol ve tedavileri var ömür boyu sürecek hastalıkları var yaa yetersiz kalırsam oğlum için ya daha kötü olursaTaaa en başında sinyal vermiş ama gözünüze perde inmiş resmen. Aileniz yok mu size destek olmaz mı ? Ne demek korkuyorum ayrılamam? ! Bal gibi de ayrılırsınız. Bence sizi bir süreliğine kullanıyor parasını biriktirip zorlanmadan yaşamak icin. Sonrasında kapı önünde bulabilirsiniz kendinizi.
Babası siz boşanmış olsanız da babası olacak mecbur bakmaya ! Su anda da tek başına yetiyorsun o çocuğa farkındasn dimi canım? Bu arada Allah şifa versin kuzuya inşallah iyiye gider durumuAilevi meseleler ile ilgili tehditleri ama en çok oğlumla ilgili korkuyorum ayda bir ikiz yatoyor hastanede başka üniversite hastanelerinde kontrol ve tedavileri var ömür boyu sürecek hastalıkları var yaa yetersiz kalırsam oğlum için ya daha kötü olursa
Allah yardımcınız olsun
Belki de evladınız stresten ve şiddetten dolayı böyle oldu
Mutlu evlilikler sonucu dünya ya gelen bebeklerin gözlerinin içi parlıyor
Allah şifa versin evladınıza
Başkasıyla evlenip çocuk düşünen biri mi ayrılınca bakacak mı oğluna amin olsun dualarınıza...Allah yardımcınız olsun
Belki de evladınız stresten ve şiddetten dolayı böyle oldu
Mutlu evlilikler sonucu dünya ya gelen bebeklerin gözlerinin içi parlıyor
Allah şifa versin evladınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?