Bir türlü karar veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Şimdiki iş yerinde kalmak için hiçbir sebebiniz yok anlattığınıza göre. Arkadaş ortamı da ufak bir çıkar çatışmasına bakar. O zaman görürsünüz neymiş. İș arkadaşlığına çok da bel bağlamaya önündeki fırsatı tepmeye değmez. İnsanoğlu her şeye alışıyor.

Nerenin müdürü o ayol

Meslektaşım şöyle diyeyim sana. Ben değil benim müdürüm bile asgari ücret sigortali

Acilen SGKya şikayet etmelisiniz. Diğer işyerine durmayın geçin sonra şikayet edin. Yaptıkları güpegündüz devleti dolandırmak. Böyle haramilerden ne çalışanlara ne devlete millete hayır gelir yazık

İzin alıp 1 hafta deneyemez misiniz yani iş yerinde huzur da çok önemli. Ayrıca diyelim olmadı, tekrar dönebilir misiniz? Ben çok garantici biriyim o yüzden anlıyorum sizi. Şartlar güzel ama ya olmazsa, risk almadan da bilemeyeksiniz, olduğunuz yerde sayacaksınız.

Bizim müdürün durumu bı de iyi ben şok olmuştum. Gördüğümde X bey dedim sizde mi? Evet dedi.

Gözlemlediğim kadarıyla. Ivır zıvır yok. İşinin başında herkes. Çok kalabalık amir memur yok. Fabrika müdürü belli. Kime karşı sorumlusun belli. Sordum. Sormadan böyle acaba gitsem mi diye düşünmem:)

Yeni yerde ilerleme imkanım var. Ama burada bir ilerleme göremiyorum. Şu an ki firmam yeni fabrika kuruyor. Hemen karşımızda. Şefim işte bize durun ne olacağı belli olmaz falan dedi ama yeni fabrikanın mahiyeti ne olacak hiçbir bilgimiz de yok. Kimisi diyor 2 bölüm taşınacak oraya. Kimisi diyor yeni oluşum

Her şeyi boş verin, çalışma saatlerini, alınan maaşı, sigortayı, yaptığınız işe verilen değeri, arkadaş ortamını...

Özel sektördeyseniz her zaman tek bir soru sorun kendinize, -Eğer ben işlerine yaramasam bir dakika burada tutarlar mı?- Cevap, siz de dahil, hiç birimizi tutmazlar. O zaman düşünmeye ne gerek var, işi bilen de yapan da sizsiniz, onlar para veriyorsa siz de emek veriyorsunuz. İş veren her an kapıya koyup buna da profesyonellik diyebiliyor, siz de profesyonelce daha iyi şartları kabul etmelisiniz.

yeni yer gayet iyi, gerçekten gitmemek için hiçbir sebep görmüyorum.

Şimdi bir de ne maaş diyeceğim düşünüyorum. Yillik zam belli olsun. Maaş belli olur. O zaman maaşı söylerim diyorum. Kabul edilirsem. Ocakta iş başı yapayım diyorum. Doğru mu düşünüyorum arkadaşlar?

Yeni yerdeki müdür dedi ki beyaz yakaya nasıl mesai olur ya dedi? Bozuntuya vermedim

Ortam için iş yerinde kalınır mı bilemedim yani. Ben de mühendisim ve nerde benim için maddi manevi avantaj varsa orda çalışırım. İş arkadaşları için işte kalındın duymadım hiç. Mantığınızla hareket edin. Vardiyalı, maaşı daha düşük ve sigortam asgariden yatan yerde niye devam edeyim asla etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…