Nerenin müdürü o ayolOha o ne be?
Benim müdürüm asgari ücretle sigortalansa ikinci gün gelmez işe. 260bin lira maaş alıyor adam,hayatı beleş. Ev kirasını bile şirket ödüyor,arabası şirket aracı. İki çocuğunun onul parası bile şirketten.
Arkadaşım,canını seviyorsan kendini kurtar oradan
Meslektaşım şöyle diyeyim sana. Ben değil benim müdürüm bile asgari ücret sigortali
Bizim müdürün durumu bı de iyiOha o ne be?
Benim müdürüm asgari ücretle sigortalansa ikinci gün gelmez işe. 260bin lira maaş alıyor adam,hayatı beleş. Ev kirasını bile şirket ödüyor,arabası şirket aracı. İki çocuğunun okul parası bile şirketten.
Arkadaşım,canını seviyorsan kendini kurtar oradan
Bursada bir fabrikaNerenin müdürü o ayol
Gözlemlediğim kadarıyla. Ivır zıvır yok. İşinin başında herkes. Çok kalabalık amir memur yok. Fabrika müdürü belli. Kime karşı sorumlusun belli. Sordum. Sormadan böyle acaba gitsem mi diye düşünmem:)İzin alıp 1 hafta deneyemez misinizyani iş yerinde huzur da çok önemli. Ayrıca diyelim olmadı, tekrar dönebilir misiniz? Ben çok garantici biriyim o yüzden anlıyorum sizi. Şartlar güzel ama ya olmazsa, risk almadan da bilemeyeksiniz, olduğunuz yerde sayacaksınız.
Aferin,o öyle olursa sizin vay halinizeBizim müdürün durumu bı de iyiben şok olmuştum. Gördüğümde X bey dedim sizde mi? Evet dedi.
Yeni yerde ilerleme imkanım var. Ama burada bir ilerleme göremiyorum. Şu an ki firmam yeni fabrika kuruyor. Hemen karşımızda. Şefim işte bize durun ne olacağı belli olmaz falan dedi ama yeni fabrikanın mahiyeti ne olacak hiçbir bilgimiz de yok. Kimisi diyor 2 bölüm taşınacak oraya. Kimisi diyor yeni oluşumBenim için bir işte önemli olan ne kadar yükselebileceğindir bir de. Yani su an en top noktada mısınız mevcut işyerinde, yeni yerde daha da ilerleme imkanınız var mı? Yoksa yeni iş yeri avantajlı duruyor açıkcası.
Fabrika müdürleri demek ki böyle kazanıyor heBursada bir fabrika
Zaten çok pasif biri. Sormayın muzdaribiz. Kendi hakkını istemiyor. Bizimkini nasıl savunacak.Aferin,o öyle olursa sizin vay halinize
Yeni yerde ilerleme imkanım var. Ama burada bir ilerleme göremiyorum. Şu an ki firmam yeni fabrika kuruyor. Hemen karşımızda. Şefim işte bize durun ne olacağı belli olmaz falan dedi ama yeni fabrikanın mahiyeti ne olacak hiçbir bilgimiz de yok. Kimisi diyor 2 bölüm taşınacak oraya. Kimisi diyor yeni oluşum
Ortam için iş yerinde kalınır mı bilemedim yani. Ben de mühendisim ve nerde benim için maddi manevi avantaj varsa orda çalışırım. İş arkadaşları için işte kalındın duymadım hiç. Mantığınızla hareket edin. Vardiyalı, maaşı daha düşük ve sigortam asgariden yatan yerde niye devam edeyim asla etmem.Bu yeni yerde önümde rakip yok. Tek sorumlu ben olacağım. Ekip kurulacak ise başında ben olacağım. Kafamda soru işareti kalmadı. Fakat şu an ki iş yerimdeki arkadaşları seviyorum. Ortam güzel. Bu ortamı yeni yerde yakalayamam
Yeni yerdeki müdür dedi ki beyaz yakaya nasıl mesai olur ya dedi? Bozuntuya vermedim
Anladım. Duygular bir yana bırakılmalı.Mantığınızla hareket edin. Vardiyalı, maaşı daha düşük ve sigortam asgariden yatan yerde niye devam edeyim asla etmem.
Çok üzücü gerçekten. Allah sizi oradan kurtarsın,hayırlı kapılar açsın inşallahZaten çok pasif biri. Sormayın muzdaribiz. Kendi hakkını istemiyor. Bizimkini nasıl savunacak.