- 1 Nisan 2021
- 1.152
- 1.500
-
- Konu Sahibi motherofcatss
benimde testim bu şekilde cıktı bende kararsızımAdetime 1 gün var şüphelendiğim için Artımed erken gebelik testi yaptım 10.dakikadan sonra ilk test var mı yok mu aşırı belirsiz bir hayalet çizgi çıkardı. Arada kalınca elimdeki diğer testi de yaptım yarım saat sonra. Onu direkt yaptığım gibi silik çizgi çıktı ilk 2 dakikada. Hangisi doğru kafam karıştı. Daha önce kimyasal gebelikte geçirdim. Ama acaba 2.test hatalı mı? Bu marka hakkında kötü yorum çok. Olmasa hemen çıkar mıydı diye de düşünüyorum. Bir bakabilir misiniz?
tam olarak aynı çıkmış ikimizin de. sizin gecikti mi regliniz?benimde testim bu şekilde cıktı bende kararsızım
hemen mi pozitif veriyor peki? yoksa bekledikçe mi? bu test hemen çıktıArtimed boş ya her ay pozitif görüyorum ama. Doğru değil sonuç
Hemen çıktı benim birde bu artimed test hakkında olumsuz yorumlardan dolayı gebe olmayan birine de testi yaptım ve o testle kendi testimi karşılaştırdım. Gebe olmayanda da evet çizgi çıkarıyor yalancı pozitif ama şu şekilde oluyor yalancı pozitifte cıkan çizgi kalın ve daha grimsi çıkıyor testin kendi kontrol çizgisi gibi diyimhemen mi pozitif veriyor peki? yoksa bekledikçe mi? bu test hemen çıktı
Sizde yalancı pozitif kalın şekilde mi çıkıyorduArtimed boş ya her ay pozitif görüyorum ama. Doğru değil sonuç
anladım. ben kimyasal gebeliğimde bir çok test yapmıştım artımed de diğerlerinin aynısı çıkarmıştı. ama emin değilim şuan tabi. zaten doğru da olsa büyük ihtimal yine kimyasal gebeliktir. çünkü adete bir gün kala silik olması iyi değil.Hemen çıktı benim birde bu artimed test hakkında olumsuz yorumlardan dolayı gebe olmayan birine de testi yaptım ve o testle kendi testimi karşılaştırdım. Gebe olmayanda da evet çizgi çıkarıyor yalancı pozitif ama şu şekilde oluyor yalancı pozitifte cıkan çizgi kalın ve daha grimsi çıkıyor testin kendi kontrol çizgisi gibi diyim
Benim 5 gün varken böyle silik çıktı kimyasal olan gebeliğinizdeki testinizin fotoğrafı var mı acaba elinizdeanladım. ben kimyasal gebeliğimde bir çok test yapmıştım artımed de diğerlerinin aynısı çıkarmıştı. ama emin değilim şuan tabi. zaten doğru da olsa büyük ihtimal yine kimyasal gebeliktir. çünkü adete bir gün kala silik olması iyi değil.
testlerim böyleydi.Benim 5 gün varken böyle silik çıktı kimyasal olan gebeliğinizdeki testinizin fotoğrafı var mı acaba elinizde
Üçüncü artimed sanırımtestlerim böyleydi.
evet. hepsi aynı çıkmıştı.Üçüncü artimed sanırım
Tam demek istediğim gibi testinizdeki çizgiler kalın değil ince yalancılarda kalın çizgi çıkıyor farkettiğim kadarıylatestlerim böyleydi.
evet. hepsi aynı çıkmıştı.
Hepsi aynı gün mü yapmıştınız farklı günlerde mi
Peki
Testinizi gönderir misiniz bende artimed kaset test yaptım ama C harfindeki çizgi bile çok silik çıktı kaset testi ya ben kullanamadım ya bozuk
sağdaki nimo marka o o kadar hayalet bir çizgi ki fotoğrafta belli bile değil sağdaki de artımedTestinizi gönderir misiniz bende artimed kaset test yaptım ama C harfindeki çizgi bile çok silik çıktı kaset testi ya ben kullanamadım ya bozuk