- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
Haklısınız inanın çok haklısınız, o zaman bişey rica edeyim sizden, kendi pencerenizden benim mucizemi söyleyin bana ve ne bileyim güzel şeyler söyleyin :) sıcacık oldu içim sayenizde ..:)
Biraz olsun içini ferahlattıysam eğer çok mutlu oldum gerçekten ben :))
Aslında ben inanıyorum ki insan olmak, bu hayatta insan olarak var olabilmek başlı başına bir mucize ki sen bunu hakedebilmişsin :) sana senin mucizen açık ve net diyerek öncelikle bunu kastetmiştim :) Bunun dışında bence insan mucizesini kendisi oluşturur,kendisine inanarak, güvenerek. Sana senin mucizen bu olacak, böyle böyle olacak diyemem belki ama içimden geçenleri söyleyebilirim..
Seni tanımasamda, hiç görmesem de, nasıl bir insan oldugunu tam olarak bilmesem de görüyorum ki yorgun ama bir o kadar da iyi bir insansın.. bak bunu sen yazmışsın ''binsanlara ne çok yakın ne çok uzak, tuhaf braz, ama çok da neşeli, çok da başarılı, efendi, hşsohbet, sevimli bir kız. Çok da iyi bi dost, iyi bi dinleyici.'' bunu kendi rolün olarak tanmlamışsın..
Senin rol olarak tanımladığın bu güzel meziyetler aslında senin aynada ki görüntünün ta kendisi. Bence bundan sonra sen kalkacaksın ve aynada kendine bakacaksın. Ve güzel şeyler söyleyeceksin kendine. Ve bu saatten sonra her şey senin için çok güzel olacak. :))
Birde önerim var. bende bu kadar kötü,bu kadar acılı bir ruh halindeyken elime tonlarca kağıt aldım ve o kağıtlara o kadar olumlu şeyler yazdım ki.. Mesela: Kendimi seviyorum, ben yeterince iyiyim, çok tatlı,güzel,sevilen bir bireyim, ben sevilmeye layıgım vb. ve bunları duvarıma astım. Her sabah kalkıyorum ve bunları okuyorum ne yaşamış olursam olayım.
SEN ÇOK DEĞERLİSİN bunu unutma :)