Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Kaza bağıra bağıra geliyorum demiş. Üzülmek yerine şükretmelisin bence.Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Kaza bağıra bağıra geliyorum demiş. Üzülmek yerine şükretmelisin bence.
Başkasına tercih edilmenin verdiği üzüntü bence o yoksa sevilecek bi tarafı yokmuş anlattığın kişinin. Salla geç ya değersiz biri için güzel canını sıktığına değmez.Soylediklerinizin farkindayim asinda ama niye icim aciyor adam yapmadigini birakmadi daha hepsini yazmadi en belirginlerini yazdim niye uzuluyorum biturlu anlamiyorum kendime cok kiziyorum bu yuzden yardim istedim sizden
Verilmiş sadakan varmış da allah kurtarmış seni. Üzülecek bişey göremedim ben, sevinmelisin böyle bir adamdan kurtulduğun için.
Başkasına tercih edilmenin verdiği üzüntü bence o yoksa sevilecek bi tarafı yokmuş anlattığın kişinin. Salla geç ya değersiz biri için güzel canını sıktığına değmez.
Bu okyanus ile başlayan nickler neden böyle acaba
Bende ilk o okyanus sandım ahandaa dedim ki baktım başa okyanusmuşBu okyanus ile başlayan nickler neden böyle acaba
Bende ilk o okyanus sandım ahandaa dedim ki baktım başa okyanusmuş
Bu kadar git gel yapan insanın sizi sevdiğine nasıl inanabildiniz allah aşkına yaMantiken sevilmeye degmez dogru sanirim senin dedigin gibi yaninda baskasini gormekten ama beni sevdigine cok inanmistim yanilmanin uzuntusude olabilir belki
Sen onun yanında ufacık tefecik kalıyorsunBana benzeyen bi okyanus daha var yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?