• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Bir Tepside İki Tat (Yalancı Su Böreği) - Beypazarı Maden Suyu Sponsorluğunda

tamda sogan yemeyen kuzenım için nasıl ayrı börek yapabilirim diye düşünürken ne güzel bi fikirmiş bu böyle :KK200::KK200::KK200:
ellerine saglık canım cok güzel gözküyo cidden başarılar :KK200:
Sagolasin canim:KK200: bzim evde de ayri zevkler olunca çözümü bu sekilde buldum :KK68:

Harika olmuş ellerine sağlık hemen 1 tabak istiyorum en acilinden :halay::kk77:
Başarılar diliyorum yarışmada..
Tesekkur ediyorum :KK200:
Swve seve ikram ederdim ne demek :KK68:
Bu arada nasil anneanne ya inanamadim hep 35 yaslarinda bi izlenim olusmuatu bende :KK51:

Tesekkur ediyorum :KK200:
Swve seve ikram ederdim ne demek :KK68:
Bu arada nasil anneanne ya inanamadim hep 35 yaslarinda bi izlenim olusmuatu bende :KK51:

Rica ederim çok beğendim cidden konu börek olunca dayanamıyorum zaten..
Yok yahu yaş oldu 54 artık,genç gözüküyorsam ne mutlu bana sağol arkadaşım:KK200:

Rica ederim çok beğendim cidden konu börek olunca dayanamıyorum zaten..
Yok yahu yaş oldu 54 artık,genç gözüküyorsam ne mutlu bana sağol arkadaşım:KK200:
Ya boyle nicklere yorumlara gore az cok.insanda bi fikir olusuyor ya, ne guzel ruhumuz yaslanmasin yeter ki :KK200:

Ellerinize sağlık tevafuk55 tevafuk55 ;) Bizim evdede kızım patatesli Sever ben peynirli. Sizinde yaptığınız gibi bende bazen böyle ortadan böler yarısına patates yarısına peynir koyarım ;) Herkesin gönlü olsun,mutlu olsun afiyet olsun diye ❤️
Yarışmada başarılar ;)

Ellerinize sağlık tevafuk55 tevafuk55 :KK66: Bizim evdede kızım patatesli Sever ben peynirli. Sizinde yaptığınız gibi bende bazen böyle ortadan böler yarısına patates yarısına peynir koyarım :KK66: Herkesin gönlü olsun,mutlu olsun afiyet olsun diye ❤️
Yarışmada başarılar :KK66:
Kesinlikle ya herkes mutlu anne mutlu ;)
Cok tesekkur ederim arzum :KK36:

Ellerine sağlık kuzucuğum
çok şükür tüm arkadaşlarım hamarat :KK71:
Miusssuumm sana da yapayim mi elcaazlarimla:hamarat: aa miu gecen evde bir himbirger yaptim varya offff efsane olmus dedi esim :kk77:

Back