Bir tek bizimkimi yoksa tüm bebekler mi

Gelişim kitapları okumam ben hanımefendi, ticari kaygı güden kitaplardır. Hangi kitapları okumam gerektiğini çok iyi biliyorum, okuyorum da merak etmeyin. Ama sizin yanlış kitaplar okuduğunuz aşikar.
Benim çocuğum fıtratınin gerektiği şekilde davranıyor. O yüzden icim çok rahat. Çıkarım da bulunmak haddiniz değil. Saygılarımla

Önüne gelen her gelişim kitabını okuyun demiyorum zaten ki araştırmalar da gelişim kitaplarını esas yazan yazarların

Evet yapabildiğiniz işlere ve söylemlerinize karşı yanlış kitaplarla yetiştiğim yetiştirildiğim okuduğum ve bir meslek sahibi olduğum hatta olamadığım çok çok aşikar ne yapalım hayırlısı aman siz iyi olun evdeki işlerinizi aksatmadan yapmanız dileğimle:)

Aklınızca laf sokmussunuz ama olmamış. Eşimde ben de bu işin içindeyiz. Mesleklerimiz bu yani. Ve "meslek sahibi olunca" doğru çocuk yetiştirilmis olmuyor. Ama vurguladiginiz kısım meslek üzerine olduğuna göre hatta beni aklınızca meslek sahibi olamamış "cahil" biri gibi değerlendirmenizden çocuk yetiştirme konusundaki bakış açınızi anlıyorum. Size üzüldum, umarım birgün ailenizin sizi meslek sahibi yaptigi yetiştirme şeklinin aslında duygusal istismar içerdigini de görürsünüz.

Algılayabileceğin noktayı nasılda kaptın ama hemen tabi ki de hayatımı senin bilincinle yetiştirmediğim kanısında o kadar mutluyum ki çünkü bir ebeveyn varki hırçınlığı bencilliği sevk eder bir ebeveyn var ki ortak çözümü mutluluğu. Herkesin ayrı hayatı Allah evlatlarımızı korusun canım benim çok sağol

Benim İkizlerim olacak korkuyorum. Ne yapcaz

Hiç korkma ne mutlu ki aynı zaman da büyüyebilen iki kardeş ne mutlu onlara :)) sevgi güç öyle güzel içine işliyor ki tek ikiz üçüz aklına bile gelmez . Önemli olan doya doya vakit geçirebilmen sakin mutlu anne olmayı empoze et kendine baktığında emeklerinin sevginin karşılığının hepsini evlatlarında görüyorsun zaten sonra bir bakmışsın ki büyümüşler bile :))))

Yalnız üslubun anında değişmesi, yazismanin senli benliye dönüşmesi, teşekkür ediyorum size beni yanıltmadıniz, iyi günler dilerim

Ben de çocuğunu bol ilgi ve kucakla büyütenlerdenim 3 yaşında ,yalnız bir odada çok kısa durur, doğru düzgün iş yapamam ama kızımın insan ilişkilerini seviyorum. yine olsa yine böyle yapmak isterdim. Mesela bebekken yatağa yatırıp hiç kucağa almayanları da duydum doğru bulmadım. Bir daha bebek olmayacak, isteseniz de belki kucağa gelmeyecek. Eşiniz rahatlığa alışmış aynı konforu bekliyor. Tabi kucaktan hiç inmezse zor olur, bana çok zor gelmemişti ama durmadan kucakta gezdirip durun diye ağlamazdı sadece ilgi beklerdi, ben doğumdan sonra çoğu zaman kucağıma aldım ama kucakta gezme bağımlısı olmadı(beni uyarmışlardı kucak ister hep diye) belki de çocuğun yapısından, bilemiyorum. Bir de avm de falan gezerken ağlamıyorsa bebek arabasına koyardık arabaya alışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…