- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bi annenin bu kadar aşağılayıcı doyumsuz egoist olmasina inanamadim hayretle okudum 2 konuyudaBuraya bu başlıkta konuyu ben açıyımmı diye düşünene kadar sen açmışssın.Benim annemde yok der hep .dün iftar yemeğindeyiz diğer kızkardeşim ve eşide var yeni evliler herzamanki gibi beni anlattı çocukkenki yaramazlıklarımı ama nasıl salak olduğumu anlatıyo şöle kafası çalışmıyodu böyle aptaldı eşim dinliyo boyum kadar oğlum dinliyo alttan dizine vuruyorum susmuyo gülüyo eğleniyo derdi ben yeni biri bulunca beni anlatır ama rencide eder ezer anne değil düşman benim çocuklarıma o baktı ezerde ezer .para konusuna gelince tepkim netti benim bir tek onda tepki koyabildim eşim nedeniyle sesi çıkmadı o yüzden ama hep taş doğuraydım der sizi doğurana kadar ellerin kızları analarına şöle böle der durur.iftardaki olaya gelince eşim savundu beni bir çocuk bu kadar dövlürmü anne sen haksızsın dedide biraz sustu akşam evde bir sürü kızdı tepkini koyamıyorsun annene diye diğer kardeşlerine tek kelime edemez tırnaklarını geçirirler onlar diyo sen den kaynaklı hep diyo belki sende tepki koymalısın ama öle bi tepkiki ıh diyemeyecek sonra off bilmiyorum bende senden dertliyim toplumda annemle olmaktan çok korkuyorum ezmekten çok mutlu kadın beni yaa ör:bir toplulukta ikimizde tatlı yapıp getirmişiz herkesin içinde zeyminmi tatlısı güzel benimkimi hadi bakalım dedi hekesten kendi tatlısın daha güzel olduğu cevabını aldıda rahatladı üstelik onunki şerbetli benimki sütlü aynı tür de değildi
ikinciye hamilesin ve yine ona da annen mi bakacak?
Eğer bu sorunun cevabı evet ise izninle ben şuraya bi bayilacagim
Dur bayılıyorumBen tutayım seni evet ikinciye de baktırmayı düşünüyormuş ailesinin kredi borçları bitene kadar.
Kimse çocukları düşünmüyor herkes bir maddiyat peşinde.
2.cocugada annenizmi bakacak Ooo ne guzel ne guzel o zaman anneniz fiyati artirir malum 2.cocuk demek hic vakit yok demek annenize gün doğmuş 2.cocugu duyunca kadin sevincten havalara ucmustur2. oglumu bekliyorum şuan 34 haftalık 3 hafta sonra dogum iznine çıkıcam...
Babamın emekli olmasına 2 yıl var. Emekli olana kadar birazda öbürüne bakar en azından sıkıntı çekmezler diye düşündüm. Sadece başlarında duruyo. Dolaptan alıp giydiriyo buzdolaptan alıp yediriyo pek bir emek verdiği söylenemez.
Ama ona kalsa küçük dagları o yarattı. Günde 3 kez uyutuyordu oglumu birara sırf onu yormasın diye.
akşama kadar tv izliyo kendi. Bütün gece uyumayıp mosmor gözlerle işe geliyordum ben.
Birde bana diyoki izinde paramı vermeye devam ediceksin benmi sana izne çık diyorum.
o kadar bencil o kadar menfaatçi ki.
30 yıldır bir kere dogum günümü hatırlamamış biri her sene anneler günü geldiğinde
şunu istiyorum he bunu istiyorum he diye emirler yagdırır.
Dur bayılıyorum
o zaman bu konuda anneligi sorgulanacak tek kişi konu sahibinin annesi değil. böyle bir kadına sırf maddi destek için bir çocuğunu feda eden ikincisini de etmeye karar veren bir anne de kendini sorgulamali.