Doktorunla aynı fikirdeyimKızlar bir önceki konumda anlatmıştım kotu renkli çamurumsu gibi adet oluyorum diye. Bir önceki konuma cevap olarak atmıştım ama kimse görmedi. Kafama takıldığı için tekrar konu açıp fikirlerinizi almak istedim.
Bugün doktora gittim rahim yolunda 12 mm kist varmış adet sonunda lekelenmeler olması normalmiş adet kanı biriktiği için bekleyince koyulaşıp geliyormuş yavaş yavaş. Bir de polikistik over var dedi. Tedavi düzeyinde değil dedi gebeliğe engel olup olmayacağını sordum engel olmaz dedi korunmayı bırakıp 1 yıl içerisinde hamile kalmazsan o zaman gelirsin tedavi başlarız dedi şuan tedavilik bişeyin yok dedi kızlar korkuyorum çocuğum olmazsa diye sizin fikirleriniz nelerdir?
Gebeliğe engel Bi durum yok yani öyle mi diyorsunuzDoktorunla aynı fikirdeyim
Bizde eşimle bebek planını öne aldık sırf bu yüzden. Ben tabi 3 aay süre istiyorum folik asit başlamak için annem de diyor folik asit falan düşünme Bi an önce hamile kal diyor kafam karıştı iyicePko vardi bende ama tedavi de olmadim hamile kaldim fazla dusunmeyin stres yapmayin olacagi varsada bu yuzden olmaz
Rahim yolunda ayrı kist var ve üstüne bide polikistik over var dedi bugün çok korktum kaç saat ağladım anlatamam size1 cm lik kistten ne olacak canım ya. İçin rahat etsin diyorsan Saracoğlu 'nun soğan kurunu yap mesela.
Sağlıklı günler, hayırlı evlatlar diliyorum.:)
Yoktur umarımGebeliğe engel Bi durum yok yani öyle mi diyorsunuz
Folik asit bende kullanmamistim zaten hamilelikde baslatiyor doktorlar hani gebe kalmadan once kullanmak sart degil zaten doktor size olumsuz konusmamis hamilelige engel durumunuzda yok demekkiBizde eşimle bebek planını öne aldık sırf bu yüzden. Ben tabi 3 aay süre istiyorum folik asit başlamak için annem de diyor folik asit falan düşünme Bi an önce hamile kal diyor kafam karıştı iyice
Töbe yarabbi. Annen de torun için fırsat gözlüyormus galiba.Bizde eşimle bebek planını öne aldık sırf bu yüzden. Ben tabi 3 aay süre istiyorum folik asit başlamak için annem de diyor folik asit falan düşünme Bi an önce hamile kal diyor kafam karıştı iyice
Bizde eşimle bebek planını öne aldık sırf bu yüzden. Ben tabi 3 aay süre istiyorum folik asit başlamak için annem de diyor folik asit falan düşünme Bi an önce hamile kal diyor kafam karıştı iyice
Annem çok istiyor torun sahibi olmayı 1 senedir neler çekiyorum Bi bilseniz :) aslında yarın farklı Bi doktora daha gidecektim ama annem yine buna fikri ile engel oldu aynı şeyleri söylicek kötü bişi olsa bu doktor da derdi dedi bide benim bugün gittiğim doktor bulunduğu lokasyonun en iyi doktorlarından biri.Töbe yarabbi. Annen de torun için fırsat gözlüyormus galiba.hazır hissetmiyorsan gaza gelme. Başka doktordan fikir al.
Benim kardeşimde de kist vardı, şimdi 2 çocuğu var.
Bende folik asit konusunda aynı sizin gibi düşünüyorum ve kullanmamın şart olduğunu düşünüyorumKistler normaldir. Kendiliginden gelip giderler. Cocuk öyle höt zöt olacak birsey degil. Sorumluluk agir. Hormonunundan tut, uykusuzluguna, tut kres/bakici sorununa, tut okul ihtiyacina kadar.
Ve folik asit çok çok önemli. Dedigin gibi, gebelikten 2-3 ay önce alinmali. Cocuk yoksa spina bifida olabilir.
Sıkmayin canınızıAnnem çok istiyor torun sahibi olmayı 1 senedir neler çekiyorum Bi bilseniz :) aslında yarın farklı Bi doktora daha gidecektim ama annem yine buna fikri ile engel oldu aynı şeyleri söylicek kötü bişi olsa bu doktor da derdi dedi bide benim bugün gittiğim doktor bulunduğu lokasyonun en iyi doktorlarından biri.
Çocuk konusunda aslında hazırım o sorumluluğu alabilirim ama biraz daha rahat takılmak istiyordum. Bir de annemde miyom falan da var annem ordan da işliyor beni arkadaşı rahminde sorun varmış kızında da aynı şekilde sorun olunca apar topar çocuk yapmışlar bak bende de sorun var anne de olunca kızına da geçiyor boş boş durma 1 tanecik bari olsun diyo kaç gündür kafamın etini yiyo
İnşallah çok teşekkür ederimSıkmayin canınızı
Görev gibi gelmesin bu çocuk olayı. Çok kulak asmayın annenize. Gitmek istediğiniz doktora da gidin, eşimle başbaşa yeterince takıldık, bir çocuk için maddi manevi hazırım dediğiniz zaman girin o toplara.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?