- 23 Kasım 2008
- 1.842
- 6.211
- 683
Arkadaşlar iyi geceler. Alerjik astımı olan bir kızım var. 1 yıldır düzenli ilaç kullanıyoruz. Kızım hayvanlara deli oluyor. İnanın her gün ağlıyor bir hayvanım olsun diye. Dün de arkadaşlarının kedisi doğum yapmış. Arkadaşının dedesi annenle konuş eğer tamam derse sana verelim yavruyu demiş. Kızım o saatten beri kediyi dilinden düşürmüyor, istemeyeceksiniz biliyorum diyerek ağlıyor. Biraz önce baktım uykusunda hıçkırıyor.
Eşim de ben de hayvanları çok severiz. Apartmanda yaşıyoruz. Bahçeli evimiz yok maalesef. Kediyi alıp denemeyi düşünemeyiz bile. Bize ve eve alışınca o da çocuklarımızdan biri gibi olacak. Sizce bu işin oluru var mıdır? Çalışan bir kadın olmama rağmen, evcilden kaynaklı tüm iş yükünü kabul ediyorum ama ya kızımın sağlığı kötüye giderse?
Eşim de ben de hayvanları çok severiz. Apartmanda yaşıyoruz. Bahçeli evimiz yok maalesef. Kediyi alıp denemeyi düşünemeyiz bile. Bize ve eve alışınca o da çocuklarımızdan biri gibi olacak. Sizce bu işin oluru var mıdır? Çalışan bir kadın olmama rağmen, evcilden kaynaklı tüm iş yükünü kabul ediyorum ama ya kızımın sağlığı kötüye giderse?