ömrün uzamistirMerhaba kk nin güzel üyeleri,
Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.
Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan etkilendim diyor ama benle alakasi ne diyede düsünmedim degil kizin benle oysa ilgisi yok herneyse iste bende bir korku basladi bazilari hani derya öldügünü görmüsler rüyada
bir süre sonra gercekten ölmüs felan diye.
Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.
Fikirlerinizi alabilirmiyim?
ömrün uzun olmasina işaret derler ama rüya bu bilinmez tabi. rüya ile amel edilmez derler çok düşmeyin üzerine.
Ben de bazen birilerinin öldüğünü görürüm, kimse ölmez. Kendi ölümümü de görüp yaşadım rüyamda, ölmedim.
Genelde halk arasında şöyle derler; birinin öldüğünü görüyorsan ömrü uzamıştır. Çok takılmayın derim, rüya sonuçta.
Tesekkür ederim yanitiniz icinömrün uzamistirbilincalti olabilir gercekten her rüya sahih degildir.
gönlünuzu ferah tutun
Allah hayirli uzun ömürler versin. rüya alemi bu akıl sır ermez. insan ister istemez tırsıyor elbette unutursunuz yakinda :)Peki kizlar icimi rahatlattiniz insan nekadar kendini telkinlesede korkuyor
Peki sagolun icim rahatladi sayenizdeIçinizi ferah tutun. Rüyalar yaşadığımız olayları sindirmemiz için bir araç sadece ☺
Ben kimler kimleri ölü gördüm. Hiçbirine de bir şeycik olmadı. Hepsi turp gibi maşallah.
Canim ruya ile amel edilmez kötü düşünme nasıl yorumlanirsa öyle cikar derler ALLAH korusun hayra yorun hayır olsun inşaAllahMerhaba kk nin güzel üyeleri,
Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.
Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan etkilendim diyor ama benle alakasi ne diyede düsünmedim degil kizin benle oysa ilgisi yok herneyse iste bende bir korku basladi bazilari hani derya öldügünü görmüsler rüyada
bir süre sonra gercekten ölmüs felan diye.
Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.
Fikirlerinizi alabilirmiyim?
Fazla inanmam rüya tabirlerine, tamamen insanın bilinçaltı sonuçta. Ama birinin öldüğünü görmek uzun ömürlü olacak anlamına geliyor diye biliyorum. Çok kafa yormayın böyle şeylere rüya sonuçta herşey olabilir:)
size şimdiye kadar gördüğüm rüyaları burda anlatsam roman olur, komedi filmlerine de hikaye çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?