• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tanidik rüyada öldügümü görmüs (korktum)

Merhaba kk nin güzel üyeleri,

Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.

Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan etkilendim diyor ama benle alakasi ne diyede düsünmedim degil kizin benle oysa ilgisi yok herneyse iste bende bir korku basladi bazilari hani derya öldügünü görmüsler rüyada
bir süre sonra gercekten ölmüs felan diye.

Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.

Fikirlerinizi alabilirmiyim?
Genelde başka anlamı olur.. birde rüya anlatmak iyi değilmiş öyle derler bizde

Son zamanlarda Bir hayır bir iyilik yaptınız mı? Sadaka vermek ömrü uzatır. Ona binaen gormustur bencede

Sacmalama ruyada gordu die olunmez Allah uzun omur versin ins ama ruyada birisnin oldugunu gormek omrunun uzadigina isrettir derler ruyada gordu die omrunde sonsuza kadr uzayacak degl tabi ruyalarla yasanmaz fazla takilma kendini etkileme ben bzEn oyle olmayacak insanlar goruyorum ki uyaninca kendim bile sasryrm ne alaka die

Merhaba kk nin güzel üyeleri,

Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.

Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan:KK66:
bir süre sonra gercekten ölmüs felan diye.

Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.

Fikirlerinizi alabilirmiyim?
boşver rüyalara çok takılma, bir sabah okula geldim bir arkadaşım rüyasında beni görmüş otobüs çarpmış ölmüşüm, sonra başka biri geldi rüyamda araba çarptı öldün dedi üçüncü bi kişi daha benzer bir rüya anlattı, şaka yaptıklarını düşündüm ısrar etttim herkes rüyasında ısrarcıydı. sonuç olarak o zaman lisedeydim şimdi 32 yaşımdayım hala yaşıyorum :KK66:

Back
X