• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve rüyamda kizimin ismini gördüm iki kez ...

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Iyi aksamlar arkadaslar,

bazilarin bildigi gibi isim konusunda kararsiziz.

Ben hamileyken rüyamda kizim olcagini görmüstüm. Ve gercekden kizimiz olucak.
Gecen hafta rüyamda kizima Ece Ece diye sesleniyordum,ama ordan birisi „neden Defne koymadiniz“ (belki de bu kizim di diyen...?) diye seslendi...

Dün de arkadasim bana mesaj atti. Bunlardan bilgisi yokdu. Rüyasinda kizima Ece ismini koydugumuzu görmüs.

Ne anlamina geliyor bulamadim.
Sizce rüyada görülen ismimi koymaliyiz?
„Neden Defne“ koyulmadi diyen biri de vardi...
Rüyada olsa biraz etkilendim
cünkü arkadasimdan da mesaj gelince sasirdim.

Cevaplariniz icin tesekkür ederim simdiden

Iyi aksamlar arkadaslar,

bazilarin bildigi gibi isim konusunda kararsiziz.

Ben hamileyken rüyamda kizim olcagini görmüstüm. Ve gercekden kizimiz olucak.
Gecen hafta rüyamda kizima Ece Ece diye sesleniyordum,ama ordan birisi „neden Defne koymadiniz“ (belki de bu kizim di diyen...?) diye seslendi...

Dün de arkadasim bana mesaj atti. Bunlardan bilgisi yokdu. Rüyasinda kizima Ece ismini koydugumuzu görmüs.

Ne anlamina geliyor bulamadim.
Sizce rüyada görülen ismimi koymaliyiz?
„Neden Defne“ koyulmadi diyen biri de vardi...
Rüyada olsa biraz etkilendim
cünkü arkadasimdan da mesaj gelince sasirdim.

Cevaplariniz icin tesekkür ederim simdiden
Bence koymalısınız sizin yerinizde ben olsam koyardım ki çok da güzel isimler görmüşsünüz. Saçma sapan isimler değil. Ece Defne çok güzel 😍

Bence koymalısınız sizin yerinizde ben olsam koyardım ki çok da güzel isimler görmüşsünüz. Saçma sapan isimler değil. Ece Defne çok güzel 😍

Zaten listemizde Ece Defne Duru ve Öykü vardi o sacma sapan isimler hic düsünmedik.
Ama iki isim düsünmüyoruz

Zaten listemizde Ece Defne Duru ve Öykü vardi o sacma sapan isimler hic düsünmedik.
Yok canım saçma sapanı ondan demedim. Yani benim düşünceme göre rüyanda ne isim görürsen onu koyman şart. 😂 Hiç düşünmediğiniz isim de görebilirdiniz rüyanızda onu diyorum :)
İki isim düşünmüyorsunuz ama sonradan Defne koymadığınız için pişman olabilirsiniz rüyanız çıkabilir yani 🤷

Rüyanda görmüş olma sebebin de bu. Bilinç altına girmiş bu isimler. Arkadaşına da muhtemelen düşündüğün isimlerden bahsettin.

Bence bu rüyaya fazla anlam yüklememek gerek. Ama Ece ismi güzel.

Rüya demişken... bence Rüya ismi çok güzel 😍

Benimde babaannem Çınar ismi görmüş kafayı yiyoruz napacağımızı şaşırdık

Tamamen bilinçaltı bu rüyada isim görme işi. Koyulması gerektiğini düşünmüyorum. İçinize sinen ismi koyun ama siz zaten Ece’yi düşünüyormuşsunuz.

Back
X