Çok sert, ve fevri biriymişsiniz gibi hissettim ben. Annesine kızıp nişanlınıza kötü davranmak neden? Bu nasıl bir saçmalık? Soğuyorum ailesinden de ondan da diyorsunuz da bu gidişle dua edin nişanlınız sizden soğumasın. Bu ne negatiflik tamam işte dediğiniz olmuş daha neyin siniri ki bu? Sonuçta siz altta kalmayıp dediğinizi yaptırmışsınız bu konuda altta kalıp boyun bükmediğiniz için de tebrik ediyorum sizi. Yalnız yani geri kalan ne varsa yapmak zorunda ben köpek gibi çalışıyorum ne demek? O ne yapıyor ev hanımımı kendisi? Netice de çalışıyor o da illa ki yapıyordur bir şeyler. Siz çok fazla dolmuşsunuz bir şeylere ya da kendi kendinizi olur olmadık şeylerle dolduruyorsunuz ve patlama yaşıyorsunuz bence önce sakin olmayı deneyin bu şekilde ne bu süreci düzgün atlatabilirsiniz ne de nişanlınızla ilişkinizi düzgün tutabilirsiniz. Sorumlusu olmadığı şeylerin acısını nişanlınızdan çıkartmanız ne öfkenizi hafifletir ne de annesinin huyunu değiştirir. Siz gereken tavrı gösterip saygınızı bozmadan mesafenizi koyun madem bunca hır güre gerek yok ki.