Merhaba kızlar canımı sıkan bir konu var nasıl anlatsam giriş yapsam bilemedim içimi dokmek istiyorum içim daraldı eşimle 3 aylık evliyiz bebeğimiz yolda hamileyim mutluyuz da beni el üstün de tutuyor saygıda olsun sevgide olsun yani şu anlık öyle sorunum ailemden uzağa gelin geldim eşim annemin akrabası ama annem başından beri eşimi hic sevmedi hiç yakistirmadi bana dış görünüşten dolayı biz ise birbirimizi çok seviyoruz severek evlendik her şeye rağmen Eşimle annem akraba eşimin ailesiyle dayilarim arasında bir tatsızlık var konuşmuyorlar dayımın eşi de bugün beni aradı akşama yemeğe gelin dedi düğünden sonra yemeğe çağırma adetimiz var eşimde konusmadiklari icin ben gelmeyecem sen gidiyorsan gidelirisin dedi bende o gelmediği için gitmek istemedim gitmedik kısaca aannemde duydu aradı beni benimle tartıştı senin sectigin eş işte bu dedi bütün acısını benden çıkarıyor bana çok ağır şeyler söyledi iste sen o adamla yan yana yürürken bile utanmiyorsun dedi Bana dış görünüşnxen dolayı dış görünüş desen yok vb. Şeyler işte off çok ağladım Hamileyim eşimle biz anlasmasaydik bile onun düzeltmesi gerekirdi ama biz anlasabildigimiz halde bana bu şekilde davranıyor hayattan soğudum teşekkür ederim şimdiden okuduğunuz için uzun oldu hakkınızi helal edin