merhaba benim 3 gün önce kolum kaynar sudan yandı.hemen su ile müdahale yapamadım 10 dk sonra suya tuttum sonra kızarıklık kabardı.eve geldiğimde prednol a krem diye yanık kremi srdüm yatarkende sürdüm ama iki gündür morarma var .acı sadece bastırınca oluyor.iz kalırmı veya nasıl müdahale etmeliyim .şuan 3. gündeyim ne zamana kadar tam olarak iyileşir.birşeyler biliyorsanız söyleyin lütfen
Geçmiş olsun. Yanik kremlerini sürekli tazeleyin. Iz kalmayabilir ama baya yanmis. Benim de yanmisti iz kalmamisti. Fakat abimin ayagi yanmisti hala izi var. Aslinda derinin kendini cabucak yenilemesiyle alakali.
Karacigere faydali besinler de yiyin. Geçer insallah.
1.5 yıl önce, kasık bölgeme kaynar su döküldü.
Beyaz ve hassas bir tenim var.
Bir taraftan canımın acısına, bir taraftan iz kalacak diye çok ağlamıştım.
Aklıma gelince bile kötü oldum.
Eşim eczaneye gittiğinde avene krem ile sprey vermişler. Ağır hastaların, sırtında oluşan yaralar için falan da kullanılıyormuş. Gram iz kalmadı. Bilmiyorum herkeste aynı mı olur etkisi ama ..
Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Doktora gittiniz mi bilmiyorum gitseniz iyi olurdu.
Ama evde yapabileceğiniz denenmiş bir uygulamadan bahsetmek istiyorum..
2 yumurtanın akını iyice çırpın ve yanık bölgeye iyice sürün..
Sizin 3 gün geçmiş umarım işe yarar.
merhaba benim 3 gün önce kolum kaynar sudan yandı.hemen su ile müdahale yapamadım 10 dk sonra suya tuttum sonra kızarıklık kabardı.eve geldiğimde prednol a krem diye yanık kremi srdüm yatarkende sürdüm ama iki gündür morarma var .acı sadece bastırınca oluyor.iz kalırmı veya nasıl müdahale etmeliyim .şuan 3. gündeyim ne zamana kadar tam olarak iyileşir.birşeyler biliyorsanız söyleyin lütfenEki Görüntüle 1266222
Eki Görüntüle 1266222