• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorun var!

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
kızlar ben 8 aydır bebek denemesi yapıyorum daha önce bir kere doktora gittim bende bir problem olmadığı söylendi fakat eçen eşimi başı ağrıdığı için doktora götürdüm guatr hastalığı çıktı sizce erkekte guatr olması gebeliğe engel midir ? bu konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar yardımınıza ihtiyacım varr küçük bir ilçedeyim ve burda hastane yok sürekli doktora gidemiyoruz sıkıştık kaldık burda . acaba eşimden kaynaklı mı bebeğimiz olmuyor çok merak içerisindeyim

Evet canım etkiler. Tedavisini olup da değerleri normale dönünce sıkıntı kalmaz

kızlar ben 8 aydır bebek denemesi yapıyorum daha önce bir kere doktora gittim bende bir problem olmadığı söylendi fakat eçen eşimi başı ağrıdığı için doktora götürdüm guatr hastalığı çıktı sizce erkekte guatr olması gebeliğe engel midir ? bu konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar yardımınıza ihtiyacım varr küçük bir ilçedeyim ve burda hastane yok sürekli doktora gidemiyoruz sıkıştık kaldık burda . acaba eşimden kaynaklı mı bebeğimiz olmuyor çok merak içerisindeyim

Merhaba,eğer senin kontrollerine bi sorun çıkmadıysa ,8 aydırda deniyormuşsunuz bu durumda eşinin spermiogram yaptırmasında yarar var...

yok canım bende bir sorun eşime baktrcam bu ay ikna edip götürecem o da merak içinde

Canim bencede esin bir semen testi vermesi gerek bende bu ay regl olursam eşim söz verdi oda gidicek ben gidiyorum sıkıntı yok bir tek hsg cekilmedim.
Bide o baktirsin.
Guatir da etkiler diye düşünüyorum ama en garanti bilgiyi sana doktor verecektir.
En kısa zamanda mesleğine kavuşmak dileğiyle...

Canim bencede esin bir semen testi vermesi gerek bende bu ay regl olursam eşim söz verdi oda gidicek ben gidiyorum sıkıntı yok bir tek hsg cekilmedim.
Bide o baktirsin.
Guatir da etkiler diye düşünüyorum ama en garanti bilgiyi sana doktor verecektir.
En kısa zamanda mesleğine kavuşmak dileğiyle...
amin canım rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn aynen eşim bana da söz verdi bu ay gideceğiz adet olursam

merhaba yazdıklarını okudum bende guatrın etkili olduğunu biliyorum ama şöyle de birşey var, bana doktorlar hamile kalamazsın diyordu çünkü hem guatrım vardı hem yüksek tansiyonum hemde tiroidim neredeyse hiç çalışmıyor eşimde varikosal ameliyatı olmuştu üzerine birde korunuyorduk ve ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım. erken doğurdum ama doğurdum yani hemde masadan kalkma ihtimalim bile yokkken. o yüzden ben sizin eşinizin sperm sayısını kontrol ettirmesini tavsiye ederim. rabiim inşallah küçük meleğinizi tez zamanda kucağınıza almanızı nasip eder..

Back