- 27 Ocak 2014
- 759
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
Çok hoş ya :)))
Bende trabzonluyum annenizi gözümde canlandırdım biran.
Bence fazla müdahil olmayın ama ılımlı olduğunuzu da hissettirin.
Yalnızlık Allah'a mahsus demişler. Anneniz ve sizin için hayırlısı olsun inşallah :))
Söylemeden geçemeyeceğim o hihihihi diyaloglarında refleks olarak bende kikirdedim valla
bir arkadaşı var onunda eşi vefaat etti, geldi geçen haftalarda ay kadın ölüp bitiyor evleneyim diye onun da kısmeti yok hahahaha, ay dedim bak meyra abladan feyz al kadın hayat dolu : )) kadın her yaşta kadın yahu azıcık gönlü hoş oldu mu hemen bi cilveler bi mutluluk
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Benimki de vefat etti 13yıl önce. Annem şuan 38 yaşında bende 20 yaşındayım. Annem aynı seninki gibi çok inatçı bizimkinde de bişeyler var gibi ama bakalım ben sürekli evlilik konusunda olumlu konuşurum ki çekinmeden bana da anlatsın ama anlatmıyor. Belki seninki anlatır esprisini bazen diyorum esra Erol a çıkalım mı gibisinden falan sesini çıkarmıyor bakımlı gez falan diyorum yok diyor bilmiyorum bu yöntemleri uygula hani ağzını ara sürekli belki anlatır ya da deki ben biriyle konuşuyorum anneni tarif et belki kendinden yolu çıkarak karşıdaki kişiye iyi davranır  (gülücük falan koyamıyorum niye yaa) )
ne kadar tatlı anlatmışsınız :) gülümseyerek okudum.. bence buraya yazdığınız gibi anne evlenmeyi düşünmez misin seninde yanında sohbet edecek vakit geçirecek biri olur deyin..ama ciddi ciddi söyleyin gülerseniz belki tepki ölçüyorsunuz zannedebilir... konuştuğu adamı araştırabilirsiniz çaktırmadanda bi araştırın nasılmış kimmiş :)
Ahahah valla haklısın anam bu ne fazla naz aşık uyandırır :) en iyisi sen adamı gizliden araştır bi ne bileyim canım aklıma bişey gelmiyor ki.sorma, ağzını arayıp ılımlı oldukça inkar ediyorlar yabenim de kafam karıştı ne yapsam bilemedim ki. adam kaçıcak yoksa bu nazla hahahah
Herhangi bir ters hareketinde, ne olursa olsun arkasında olup adamın hakkından birlikte geleceğinizi, korkularının aşılabilir olduğunu, milletin ağzının torba değil ama birbirinizi bildiğinizi ve bu yüzden lafı yedikten sonra herkesin oturacağını inceden işleyin. Kalbinde çevresindeki herkes için farkedemediği kadar geniş yer olduğunu ve vesveselerinin bunu görmesini engellediğini ekleyin, muhtemelen boş boş konuşmakla ve kendi işinize bakıp onu dert etmeme taarruzuyla geri püskürtülürsünüz ama bir sonraki konuşmaları daha yumuşak olur
Ayyy kiyamammmm annenizee.kadinlar boyle iste,ruhlari oksaninca herkezimutlu ederlerr...
Anneize yardimci olunn.
Ayrica bende oglak burcuyum.asiripipirik,duzen titizlik hastasi.inatci,cocuklarina cok duskun olduklarindan onlari asiri derecede korumak isterler.ve bu nedenle asiri baskicidirlar.ama asiri.yonetici,ve guzellerdir.
Tamamen orf ve adetcidirler.gelenekseldirler..cok guvenilirlerdir...sirtinizi yaslayin bir oglaga...
oh ne güzel demişsiniz hiç düşünemedim bu kadarını söylemeyi, ben kaçınırım kendisiyle pek uzun uzun konuşmayı sevmem çünkü hep sonu tartışmadır ya da çok alakasız bi şekilde konuşmaya başlayıp canımı sıkar ama tüm sabrımı takınıp yavaş yavaş yazdıklarınızı uygulayabilirsem harika olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?