• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var Silikonla ilgili

duuyguu

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
389
2
296
37
Kocaeli
mrb arkadaşlar ben göğsüme ilerde silikon taktırmak istiyorum ama takıldığım bi olay var, özellikle silikon taktırmış evli bayanlara soruyorum.sorum şu

eşinizle ilişki sırasında eşinizin göğsünüzü sıkmasında bi sakınca oluyor mu?acı falan oluyor mu patlama riski nedir? mesela fark etmeden epeyce sert sıkınca sorun oluyor mu patlama riski nedir? sürekli eşinizi patlayacak diye uyarmıyorsunuz dimi? inanın gerçekten en büyük korkum bu ilerde eşim göğüsümü çok sıkarsa patlar diye yada her defasında uyarıp tad tuz bırakmamak istemiyorum.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

mrb arkadaşlar ben göğsüme ilerde silikon taktırmak istiyorum ama takıldığım bi olay var, özellikle silikon taktırmış evli bayanlara soruyorum.sorum şu

eşinizle ilişki sırasında eşinizin göğsünüzü sıkmasında bi sakınca oluyor mu?acı falan oluyor mu patlama riski nedir? mesela fark etmeden epeyce sert sıkınca sorun oluyor mu patlama riski nedir? sürekli eşinizi patlayacak diye uyarmıyorsunuz dimi? inanın gerçekten en büyük korkum bu ilerde eşim göğüsümü çok sıkarsa patlar diye yada her defasında uyarıp tad tuz bırakmamak istemiyorum.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

ben de dokunmak istemez dahi diye düşünüyorum,yani onun yerine koyuyorum kendimi,içerde yapay olan bişeye dokunmak istemezdim gibi geliyor,bide hep seninde yazdığın şeylerden dolayı tedirgin olurum gibi geliyor.Ben erkek olsam istemezdim silikon yaa,tamam böylede dokunacak bişi yok ortada ama ne bilim öylede çok yapay gelir.
Evli olanlar ne hissediyor gerçekten ? ve eşleri ne düşünüyor?

Çok alemsiniz:) Açıkçası erkekler içeriğinden çok büyüklüğüyle ilgileniyorlar.. Eğer iyi bir protez kullanıldıysa ne siz rahatsız olursunuz ne eşiniz. Artık meme dokusuna çok yakın protezler kullanılmakta. Patlama hususuna gelince: çok yüksekten düşmediyseniz, büyük bir kaza trafik kazası vs. geçirmediyseniz, kesici bir aletle saldırıya uğramadıysanız silikon patlamaz içiniz rahat olsun. 2 sene önce bu işlemi yaptıran biri olarak keşke 30 yaşıma kadar beklemeseymişim diyorum...

hımm,e bilmeyince bunları düşünüyoruz işte:) Peki mesela benim göğüslerim çokk küçük,sanki içine silikon bile sığmaz,olsada o deri çok gerilir gergin durur diye düşünüyorum,öyle mi oluyor? bide süt dolunca normalde çok büyüyor ya ,ikisinin büyüklüğünü kaldırabiliyor mu göğüsler?

ayyyy benim konum buu..eveeeet.ben de dokunma sonucu yaşanabilecek tatminsizlik yada soğuma olasılıklarından ürküyorum açıkçasıı..hatta en büyük ürküntüm:)) buu.hele de var olan göğüs az silikon daha fazlaysa....

bu konuda silikoncanların deneyimlerine muhtacızz.:1hug:

Silikonunuzun boyutuna dr. karar verecek arkadaşlar. Sizin omuz genişliğinize, boyunuza, belinizin inceliğine göre bir boyut belirlenecek. Eğer pamela anderson olmak gibi bi derdiniz yoksa ve iyi bir dr bulmuşsanız bırakın ebatına o karar versin...

offfffff!!!bu kadar kararsız olunur mu yaa.

Gün aldım,dün kesin karar vermiştim ama bugün gene 2 gün öncesine döndüm.mevzu erkekler..onların bunu yapay bulması.silikonlu kadınları yapay, teknoloji ürünü hissiz bir gudubet gibi görmesi...evlendikten sonra yaptıranlar için bişey diyemem ama epeydir araştırıyorum silikonlu bir kadınla ciddi düşünmem diyo erkekler :(((

Silikondan başka ihtimal de yok ki bi güzellik olsun.berbat bi durum,çok sürüncemeli ve de serzenişliii :)))

kizlarrr korkmayin tabiki her erkek bir olmaz ama ben 4 senelik evliyim henuz dogum yapmadim ve tahta grubundandim suan 15 gun gecti operasyonun uzerinden ve super otesi gozukuyolar hicde icindeki protezi hissetmiyorum hemde 300 cc lik kucukde degil .esimde inanki onlari bu sekilde dimdik gormek bise bana yetiyor diyor hicde olumsuz tepkisi olmadi dokunuyorda hissediyormusun diyorum hayir diyor rahat olun ama sunuda belirteyim benimkisi kas alti kas ustu hakkinda bi fikrim yok sevgiyle kalinn...

offfffff!!!bu kadar kararsız olunur mu yaa.

Gün aldım,dün kesin karar vermiştim ama bugün gene 2 gün öncesine döndüm.mevzu erkekler..onların bunu yapay bulması.silikonlu kadınları yapay, teknoloji ürünü hissiz bir gudubet gibi görmesi...evlendikten sonra yaptıranlar için bişey diyemem ama epeydir araştırıyorum silikonlu bir kadınla ciddi düşünmem diyo erkekler :(((

Silikondan başka ihtimal de yok ki bi güzellik olsun.berbat bi durum,çok sürüncemeli ve de serzenişliii :)))

Valla sırf silikonlusun diye ciddi beraberlik düşünmeyecek erkeğin alnını karşılarım. Ne demekmiş o yaa. Benim arkadaşım silikonlarını taktırdıktan sonra evlendi gayet de mutlu. Üstelik eşi de biraz muhafazakardır. Ne yani biz erotik filmlerde oynamak için mi yaptırdık.. O zihniyetli erkeklere sohbetim bile olamaz.. Eğer kafanızda silikon fikri varsa en fazla ertelersiniz ama yaptırırsınız mutlaka. Sonra da niye bu kadar bekledim ki dersiniz. Şahsen bende öyle olmuştu. Hatta yazın plaja indim üstümü çıkarıcam sanıyorum ki herkes bana bakıcak aa meğer bi sürü insanın memesi varmış zaten delikafadulden.. neyse ben çok mutluyum önemli olan bu :delphin:

kızlar bende yaptrıcam sılıkon inş., hepmızın merakı buymus sanırımm patlarmıı evlenınce sırnaşık şey pekı patlamıyo tamamda şeklidemi bozulmaz ellenınce hiç:utangac:kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yaptrıcam sılıkon inş., hepmızın merakı buymus sanırımm patlarmıı evlenınce sırnaşık şey pekı patlamıyo tamamda şeklidemi bozulmaz ellenınce hiç:utangac:kaydirigubbakcemile3

:roflol: yok canım benim 2 senedir arkadaşımın 7 senedir bozulmadı ki onun protezi sonuçta daha eski moodel kaydirigubbakcemile3 öyle ellemeyle mıncıklamayla bozulmuyo bunlar...

merhaba herkese:)
bende subatta sılıkonlanıcam amelıyata kesın tarıh bıle verdım ama bu seferde o kadar cok arastırdım ve sorusturdum kı baska seylere kafam takıldı sımdıkı tek sorunum yuvarlık mı damla mı.. ben yuvarlak ıstıyorum ama ıkı top konulmus gıbıde olsun ıstemıorum varsaaaaa bana yardım edebılecek kısıler benı nolur aydınlatsınn...
bıde tugrul turan nasıl arkadaslarrr onada gıtmeyı dusunuyorum hala kararsızım doktor konusunda:(:(

bende silikon taktırıp evlenirsem bunu ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.Hayal ediyorum göğüslerim silikon dediğimi ve ne düşüneceğini.Şu anda da bu varla yok arası göğüslerle nasıl evlenirim diye düşünüyorum.Ay allahım yaa.İkiside kötü.
Ben zaten boşa düşünüyorum,ameliyat olmaya cesaret edeceğimi sanmıyorum,ameliyathaneye girsem bayılırım herhalde.Bide şanssızımdır,burda bazıları çok kolay diyor ameliyat için ,bazılarıda ne eziyetler çektim diyor.Ben kesin ne eziyet çektim kısmına girerim.Dün bide bir arkadaşım evlenirken gelinliği pamukla doldurduğunu 75 bile olmadığını,doğum yaptıktan sonra büyüyüp normal hale geldiğini ve öyle kaldığını anlattı.Yani yıllar sonrada küçülme olmamış,80 olmuş.Kimininde var olan bile kayboluyor.Amannnn düşün düşün bıktım.Bir 75 olsa başka bişi istemezdim.

merhaba herkese:)
bende subatta sılıkonlanıcam amelıyata kesın tarıh bıle verdım ama bu seferde o kadar cok arastırdım ve sorusturdum kı baska seylere kafam takıldı sımdıkı tek sorunum yuvarlık mı damla mı.. ben yuvarlak ıstıyorum ama ıkı top konulmus gıbıde olsun ıstemıorum varsaaaaa bana yardım edebılecek kısıler benı nolur aydınlatsınn...
bıde tugrul turan nasıl arkadaslarrr onada gıtmeyı dusunuyorum hala kararsızım doktor konusunda:(:(

arkadasim benim ameliyati hasan findik yapti .inanilmaz bir doktor sadece durusuyla bile korkunc cesaret veriyor sizi rahatlatiyor .kesinlikle yanindan binlerce tesekkur edip ayriliyorsunuz .bikac doktorla gorusmustum ameliyat oncesinde hic beni tatmin edemediler ama hasan bey aklimdaki butun soru isaretlerini alip suan tam gormek istedigim gibi bi goruntuye sahip olmami sagladi.benimki damla canim bana sorarsanda damla tavsiye ederim diger goruntu pek hos ve dogal durmuyor bence tabiki herkezin kendi karari.. sevgiyle kall...kaydirigubbakcemile5

Valla sırf silikonlusun diye ciddi beraberlik düşünmeyecek erkeğin alnını karşılarım. Ne demekmiş o yaa. Benim arkadaşım silikonlarını taktırdıktan sonra evlendi gayet de mutlu. Üstelik eşi de biraz muhafazakardır. Ne yani biz erotik filmlerde oynamak için mi yaptırdık.. O zihniyetli erkeklere sohbetim bile olamaz.. Eğer kafanızda silikon fikri varsa en fazla ertelersiniz ama yaptırırsınız mutlaka. Sonra da niye bu kadar bekledim ki dersiniz. Şahsen bende öyle olmuştu. Hatta yazın plaja indim üstümü çıkarıcam sanıyorum ki herkes bana bakıcak aa meğer bi sürü insanın memesi varmış zaten delikafadulden.. neyse ben çok mutluyum önemli olan bu :delphin:

yellowcanary alemsin ark.ım:roflol: harikasın yaa gülmekten yatıyorum suan burda yere ve bilimum heryerekaydirigubbakcemile3 erotik filmlerde oynamak icin mi yaptırdık..alıntıdırdelikafadulden ve katılıyorummmm fikirlerine aynen:lepi: nasıl ki penisinden hosnutsuzlugu olan bisuru erkek amel. olabiliyo bizim icin de esdeger olmalı bu, neticede erojen bolgeler, insanın psikolojisini cok etkiliyo, kafaya takmaktansa goguslere kızlar:utangac:hihoyyyt

bende silikon taktırıp evlenirsem bunu ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.Hayal ediyorum göğüslerim silikon dediğimi ve ne düşüneceğini.Şu anda da bu varla yok arası göğüslerle nasıl evlenirim diye düşünüyorum.Ay allahım yaa.İkiside kötü.
Ben zaten boşa düşünüyorum,ameliyat olmaya cesaret edeceğimi sanmıyorum,ameliyathaneye girsem bayılırım herhalde.Bide şanssızımdır,burda bazıları çok kolay diyor ameliyat için ,bazılarıda ne eziyetler çektim diyor.Ben kesin ne eziyet çektim kısmına girerim.Dün bide bir arkadaşım evlenirken gelinliği pamukla doldurduğunu 75 bile olmadığını,doğum yaptıktan sonra büyüyüp normal hale geldiğini ve öyle kaldığını anlattı.Yani yıllar sonrada küçülme olmamış,80 olmuş.Kimininde var olan bile kayboluyor.Amannnn düşün düşün bıktım.Bir 75 olsa başka bişi istemezdim.

merhaba tatlım! bence ne yaparsan yap ilk önce kendine sor,en önemlisi senin ne istediğin. ben besyıldır evliyi ve bi oğlum var. doğumdan önce 75di ve dolgundu göğüslerim,hamileliğim süresince sadece bebeğim kilo aldı36 beden bi bayanım en son ayımda ancak 38 oldum.. süt göğüslerimi doldurdu tabiyerimseniben16 ay oğlumu emzirdim.. ve sütüm cekildiğinde göğüslerimde his kaybı ve dolgunluk eksikliği yasadım sarkma yok gariptir amakafamçokkarıştıküçüldüler ama ... şimdi bende silikon göğüs düşünüyorum.. ve burdaki tecrübeli arkadaslardan cesaret almaya calışıyorum...yani dieceğim...öncesi sonrası bişi farketmio. kasaltı oluncaemziriyormussunda
yani endişelenme...:teselli:

merhaba tatlım! bence ne yaparsan yap ilk önce kendine sor,en önemlisi senin ne istediğin. ben besyıldır evliyi ve bi oğlum var. doğumdan önce 75di ve dolgundu göğüslerim,hamileliğim süresince sadece bebeğim kilo aldı36 beden bi bayanım en son ayımda ancak 38 oldum.. süt göğüslerimi doldurdu tabiyerimseniben16 ay oğlumu emzirdim.. ve sütüm cekildiğinde göğüslerimde his kaybı ve dolgunluk eksikliği yasadım sarkma yok gariptir amakafamçokkarıştıküçüldüler ama ... şimdi bende silikon göğüs düşünüyorum.. ve burdaki tecrübeli arkadaslardan cesaret almaya calışıyorum...yani dieceğim...öncesi sonrası bişi farketmio. kasaltı oluncaemziriyormussunda
yani endişelenme...:teselli:

Merhaba,teşekkürler.Evet ,dün uzun uzun düşündüm kendime sordum ve yaptırmamaya karar verdim.Ayrıca internette araştırma yaparken silikon ameliyatını izledim ve kesinlikle yaptırmamaya karar verdim.Yaptıranlara saygı duyacağım ama inşallah hayatımda o ameliyat masasına zorunlu sağlık harici yatmam.İçimi o yapay şeylerle doldurmak istemiyorum.Böylede küçücük göğüslüyüm ama olacaksa doğal yollardan büyüsün,yapaylık istemiyorum,doğum harici büyüme kalmayacaksada ne yapayım böyle gelmiş böyle gider deyip devam edeceğim hayatıma...Dediğim gibi ameliyatı göze alıp yaptıracaklara ,yapay göğüsde olsa mutlu olacaklara saygım sonsuz.Her güzelin bir kusuru varmış:roflol:

:1hug:delikafaduldendelikafadulden

yellowcanary valla alnını ben de karışlarım ama maksat iş oraya gelmesin.biliyosun ki toplumun büyük kesimi silikon olayına hoş bakmıyor halaa.iş silikonu için sevgili mi yoksa sevgili silikonlu olabilir mi ye dayanıyor...kaç senedir kök hücre çalışması yapıyor adamlar hala kaz yumurtasından büyüğünü yapıp işlevselleştiremediler..bizi bu plastik torbacığa muhtaç ettiler..
yaptıranlara gerçekten büyük saygım var.ama ne dokundum ne birebir canlı canlı gördüm ikna olamıyorum işte.derimin altına benim diyebileceğim bi madde koyduracak kadar şevke gelemiyorum.yine erteledim .bahar bi gelsin bakalım napıcazz.öpüyorum yorumların için

bende silikon yaptırmak istiyorum ..
damla silikon varmış o doğal oluyor diyorlar pek bir bilgim yok ama inşallah doğrudur.
Bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen...

bende silikon yaptırmak istiyorum ..
damla silikon varmış o doğal oluyor diyorlar pek bir bilgim yok ama inşallah doğrudur.
Bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen...

Evet damla silikon daha doğal dırıyo topğ gibi değil.. Ama sanırım önemli olan sizin vucudunuza hangisi uygun.. Bunu bi dr.la görüşmek lazım.. sevgiler..

Back